Χανιά | Σεμινάριο για το kick boxing διοργάνωσε ο σύλλογος «Σ. Καγιαλές»

χανιά-σεμινάριο-για-το-kick-boxing-διοργάνωσε-ο-1248302

Σεμινάριο για το kick boxing διοργάνωσε ο ΑΠΣΝ Χανίων «Σ. Καγιαλές», όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Χανιώτης Δάσκαλος πολεμικών τεχνών, Άγγελος Καραϊσκάκης:

«Ένα πολύ εποικοδομητικό τεχνικό σεμινάριο επάνω στο άθλημα του kick boxing στον διοργανώθηκε στον ΑΠΣΝ ΧΑΝΙΩΝ Σ. ΚΑΓΙΑΛΕΣ (Γρηγορίου Ε’ 65 – 28210 91881) την Τρίτη 6 Ιουλίου, όπου τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία των αθλητών μας.

Στο σεμινάριο δίδαξε ο Δάσκαλος Ελευθέριος Κρικζώνης ο οποίος βρίσκεται και διδάσκει τα τελευταία 20 χρόνια στην Ολλανδία την μητέρα του κικ μπόξινγκ στον κόσμο και θεωρείται ένα από τα καλύτερα ονόματα του χώρου σε επίπεδο προπονητών.

Το σεμινάριο διοργάνωσε ο Χανιωτης Δάσκαλος Άγγελος Καραϊσκάκης, του οποίου ο στόχος είναι η υγιής και σωστή εκπαίδευση του κικ μπόξινγκ στους αθλητές του με κύρια χαρακτηριστικά την ευγένεια – πειθαρχία – σεβασμό και την σωστή τεχνική τους κατάρτιση.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν αθλητές του κικ μπόξινγκ της σχολής των Χανίων οι οποίοι δήλωσαν κατα ενθουσιασμένοι από το σεμινάριο και αναμένουν με αγωνία το επόμενο !!!»zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook