Χανιά | Σειρά επισκέψεων από τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ – Το απόγευμα περιοδεία σε Βουκολιές και Κολυμπάρι

χανιά-σειρά-επισκέψεων-από-τους-υποψη-1689391

Την Τετάρτη 10 Μαΐου το πρωί, οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης και Γιώργος Πετράκης ξεκίνησαν την προεκλογική τους μέρα από τις εγκαταστάσεις του βιολογικού της πόλης των Χανίων στο Κουμπελή. Συναντήθηκαν και μίλησαν με τη διοίκηση, τους εργαζόμενους και το σωματείο τους στον βιολογικό και τον ΓΓ του Δήμου Χανίων κ. Φραγκιαδάκη. Η κουβέντα μοιραία επεκτάθηκε και στην γενικότερη τύχη του νερού ως δημόσιο αγαθό και τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του. Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεσμεύτηκαν γιαυτό…

Στη συνέχεια, με την προσθήκη και της υποψήφιας βουλευτίνας Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βάλιας Βαγιωνάκη, επισκέφτηκαν τη ΔΕΔΙΣΑ, την δομή που διαχειρίζεται τη διαλογή και κομποστοποίηση των απορριμμάτων της πόλης. Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των εργαζομένων εκεί (και των δημοσίων και των εργολαβικών), πολύ ενδιαφέρουσα η ξενάγηση που τους έγινε στις εγκαταστάσεις και δημιουργική η κουβέντα με τη διοίκηση του οργανισμού. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στο πλαίσιο των αλλαγών του αυτοδιοικητικού χάρτη που έχει σε προτεραιότητα στο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., δεσμεύτηκαν για τα εργασιακά θέματα που έθεσαν οι εργαζόμενοι, την μείωση των συμβασιούχων και τη μετατροπή τους σε μόνιμο προσωπικό και τέλος την συνέχεια και την μελλοντική ανάπτυξη του πολύ σημαντικού και στρατηγικού αυτού φορέα για τα Χανιά.

Την Πέμπτη 11 Μαΐου, οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης, Μάγκυ Αρσενίδου και Γιώργος Πετράκης ξεκίνησαν το πρωί την περιοδεία τους στην Υπηρεσία Δόμησης Χανίων (πολεοδομία) στη Σούδα. Όλο σχεδόν το προσωπικό και ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας κ. Τρουλλάκης παραβρέθηκαν στη συνάντηση, όπου τέθηκαν με ζωντανό και κατηγορηματικό τρόπο οι συνεχιζόμενες παραλυτικές για την υπηρεσία και το έργο της ελλείψεις προσωπικού. Χαρακτηριστικά ειπώθηκε ξανά και σε όλους τους τόνους ότι μια τόσο κρίσιμη και υποστελεχωμένη υπηρεσία ενός δυναμικού Νομού, όπως ο Νομός Χανίων, αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξή του. Με κριτικό τρόπο επίσης, αναδείχτηκαν και τα προβλήματα που δημιούργησε η πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την εκτός σχεδίου δόμηση.

Στη συνέχεια οι τρεις υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επισκέφτηκαν τη Δασική Υπηρεσία Χανίων, όπου συνομίλησαν με το προσωπικό και την Διευθύντρια. Στην κουβέντα αναδείχτηκαν άλλη μια φορά οι παθογένειες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και οι παραγωγοί με τους νέους δασικούς χάρτες.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 11 Μαΐου συνεχίζεται με την απογευματινή/βραδινή περιοδεία σε Βουκολιές, Κολυμβάρι και Ραβδούχα.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook