Χανιά | Σε τοπικές κοινότητες του δήμου Πλατανιά η Λαϊκή Συσπείρωση

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης  Πλατανιά, με τους δημοτικούς συμβούλους, Δημήτρη Ανθούση και Στέλιο Μαριανάκη ,ξεκινώντας κύκλο επισκέψεων στα χωριά του Δήμου πλατάνια , βρέθηκε την Πέμπτη στην τοπική κοινότητα Ξαμουδοχωρίου .

Το κλιμάκιο συζήτησε με τους κάτοικους της περιοχής τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που τους απασχολούν όπως την ανάγκη για άμεσες παρεμβάσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο και στις υποδομές του χωρίου , αλλά και γενικότερα και την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν οι δημότες.

Επίσης έγινε πλούσια συζήτηση πάνω στις θέσεις και τις  προτάσεις της Λαικής Συσπείρωσης ενώ έγινε συζήτηση για τις απαραίτητες ελαφρύνσεις και από την πλευρά του δήμου προκειμένου να βοηθηθούν  οι δημότες που έχουν πληγεί από την κρίση  που βιώνουμε .

Νωρίτερα η αντιπροσωπεία των δημοτικών συμβούλων βρέθηκε σε γειτονιές της τοπικής κοινότητας όπου διαπιστώθηκε μια σειρά από ελλείψεις και καθυστερήσεις στην οδοποιία , στον δημοτικό φωτισμό ,στην καθαριότητα και συνολικά σε θέματα καθημερινότητας των κατοίκων.

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ