Χανιά | Σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό συμμετείχε ο δήμαρχος Σφακίων

χανιά-σε-σύσκεψη-υπό-τον-πρωθυπουργό-σ-1437859

Στις 04 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, των αρμόδιων υπουργών και των δημάρχων των 33 μικρών ορεινών Δήμων της χώρας. Η σύσκεψη αφορούσε τα κατά τόπους προβλήματα καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξής τους.

Από τη σύσκεψη αυτή δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης, ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά με ουσιαστικές ανάγκες και παρουσίασε ειδικές και συγκεκριμένες προτάσεις που αντικατοπτρίζουν όμως αντικειμενικά προβλήματα του συνόλου των ορεινών Δήμων της χώρας. Οι προτάσεις που προέβαλε ήταν καίριες και αφορούσαν συγκεκριμένα:

  1. Την υποστελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα καθημερινά προβλήματα αλλά και στις αναπτυξιακές ανάγκες λόγω ελλείψεων σε επιστημονικό προσωπικό. Τόνισε την άμεση ανάγκη στελέχωσης των δήμων από μηχανικούς.
  2. Αναπτυξιακό προγραμματισμό για την υλοποίηση έργων αγροτικής και δημοτικής οδοποιίας.
  3. Ενίσχυση της πυροπροστασίας.
  4. Άμεση χρηματοδότηση των έργων που εντάσσονται στα πλαίσια του προγράμματος: «Αντώνης Τρίτσης».

Ο Πρωθυπουργός έσκυψε και αφουγκράστηκε τα προβλήματα των 33 ορεινών δήμων που συμμετείχαν στη σύσκεψη. Ευελπιστούμε ότι οι προτάσεις μας θα εισακουστούν και θα υλοποιηθούν προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των δημοτών και οι ορεινοί Δήμοι να αποκτήσουν νέα αναπτυξιακή ώθηση.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό συμμετείχε ο δήμαρχος Σφακίων

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ).
    ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΑΛΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
    -1. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΙΩΤΑΚΟΜΑΝΟΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΗΜΟΣ 1,60 ΟΤΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΨΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΑΔΡΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    -2. ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ (ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΜΑΣ) ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ: «Ο Πρωθυπουργός έσκυψε και αφουγκράστηκε τα προβλήματα» ΚΑΘΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑ-ΚΟΥΛΗΣ ΕΣΚΥΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ Ο ΧΙΩΤΑΚΟΜΑΝΟΥΣΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook