Χανιά | Σε ρύθμιση οφειλών καλεί τους καταναλωτές η ΔΕΥΑΒΑ

χανιά-σε-ρύθμιση-οφειλών-καλεί-τους-κα-1036853

Η ΔΕΥΑΒΑ στα πλαίσια της σωστής διαχείρισης του αρδευτικού νερού καλεί τους καταναλωτές να διαφυλάξουν αυτόν τον περιβαλλοντολογικό πόρο με χρηστή διαχείριση αυτού.

Τρόποι υπάρχουν πολλοί, όπως αναφέρει σε τοποθέτησή του ο πρόεδρος, Ευτύχης Μαυρογένης, ιδιαίτερα με την σωστή και κατάλληλη επιλογή χρόνου και τρόπου άρδευσης, ακολουθώντας τις κατευθύνσεις των ειδικών, καλώντας τους πολίτες να ρυθμίσουν τις οφειλές τους μέχρι τις 20 Μαΐου.

Αναλυτικά:

«Ταυτόχρονα η ΔΕΥΑΒΑ στα πλαίσια χρηστής διαχείρισης ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου ΚΑΛΕΙ όσους καταναλωτές αρδευτικού νερού έχουν οφειλές να προβούν σε ρύθμιση αυτών το αργότερο μέχρι 20 Μαΐου, σύμφωνα με την πάγια απόφαση ρύθμισης που υπάρχει.

Σε περίπτωση μη ρύθμισης των οφειλών η ΔΕΥΑΒΑ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει άμεσα στην αφαίρεση των ρολογιών και στην διακοπή της παροχής αρδευτικού ύδατος.

Οι νέοι υδρονομείς έχουν εντολή να αναφέρουν άμεσα όσες παροχές δεν τηρούν τις προϋποθέσεις (όπως ανενεργά, άνευ αριθμών, χαλασμένα υδρόμετρα καθώς επίσης και όσα δεν αντιστοιχούν σε ενεργούς καταναλωτές, ήτοι αδήλωτα).

Για όσους καταναλωτές αδιαφορήσουν και δεν ανταποκριθούν μετά την 20η Μαΐου θα υπάρξει ΑΜΕΣΗ σφράγιση, αφαίρεση και διακοπή άρδευσης. Ταυτόχρονα ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα είμαστε αυστηροί με όσους κάνουν παράνομες συνδέσεις και χρησιμοποιούν χαλασμένα και αδήλωτα υδρόμετρα.

Με την πεποίθηση, ότι εξυπηρετούμε όλους τους καταναλωτές και το πραγματικό συμφέρον της Δημοτικής επιχείρησης για το καλό όλων των Δημοτών ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους χρήστες αρδευτικού νερού να ακολουθούν πιστά τον κανονισμό άρδευσης και να ρυθμίσουν τις όποιες εκκρεμότητες υφίστανται.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook