Χανιά | Σε ποιους δήμους θα είναι κλειστά τα σχολεία την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

χανιά-σε-ποιους-δήμους-θα-είναι-κλειστ-818054

Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από εκτίμηση της πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την πορεία των καιρικών φαινομένων και των άσχημων συνθηκών προσβασιμότητας στις σχολικές μονάδες

Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι παιδικοί σταθμοί στον δήμο Χανίων, σύμφωνα με ενημέρωση από τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα.

Κλειστά θα είναι σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον δήμο Πλατανιά, σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών αλλά και τις δυσκολίας στην πρόσβαση στις σχολικές μονάδες, από τις μεγάλης έκτασης βροχοπτώσεις.

Στον δήμο Κισσάμου κλειστά θα είναι τα σχολεία αλλά ανοικτοί οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου Θόδωρου Σταθάκη.

Με απόφαση του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, ανακοινώνεται η αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) αύριο Δευτέρα   25 Φεβρουαρίου  2019, λόγω έντονης βροχόπτωσης  που πιθανών να δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα, κατά τόπους πτώση βράχων και χωμάτινων όγκων θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των διερχόμενων.

Με απόφαση του δημάρχου Αντώνη Περράκη, κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στο δήμο Καντανου-Σελίνου λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Επίσης κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο δήμο Σφακίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook