Χανιά | Σε Περιβόλια, Μουρνιές και Αρώνι η Ντόρα Μπακογιάννη | Photos

Η βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε την Παρασκευή τα Περιβόλια Χανιών και τις Μουρνιές και παρακολούθησε την εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Αρωνίου Ακρωτηρίου, στην οποία έγινε αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα.

“Σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση μπορούμε να βάλουμε μπροστά ένα σχέδιο που θα δώσει λύση στα προβλήματα των κατοίκων των Περιβολίων, όπως η απουσία πεζοδρομίων, η έλλειψη σχολικών αιθουσών και η διαμόρφωση των ελεύθερων χώρων” σημείωσε η πρώην υπουργός.Στη συνέχεια, στις Μουρνιές η κ. Μπακογιάννη είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για την υψηλή φορολογία, την ανασφάλεια που νιώθουν αλλά και την αδιαφορία της κυβέρνησης για τα θέματα που αφορούν στους αγρότες και τον πρωτογενή τομέα γενικότερα.
Τέλος στο Αρώνι Ακρωτηρίου παρακολούθησε την εκδήλωση του Πολιτιστικού συλλόγου στην οποία έγινε αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα και του γνωστού εθίμου με τις φωτιές. “Είναι πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο το ότι η νέα γενιά ενδιαφέρεται για τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας και τα αναβιώνει με τόσο όμορφο τρόπο, διατηρώντάς τα ζωντανά στο χρόνο” είπε η κ. Μπακογιάννη.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΩΣ ΑΡΚΑΛΟΣ, ΚΑΚΟ ΜΙΑΡΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΞΙΟΣ) ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ:
    AΠO TA ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ… ΑΡΩΝΙΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΚΟΥΜΟΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ…
    ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΤΗΣ ΞΕΚΟΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ