Χανιά | Σε κοντέινερ εμπορευμάτων η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Κισάμου | Photos

χανιά-σε-κοντέινερ-εμπορευμάτων-η-νέα-1101380

Κοντέινερ από αυτά που μεταφέρουν εμπορεύματα στα καράβια, τοποθετήθηκαν στον αύλειο χώρο που θα στεγάσει τους μαθητές από το ΕΠΑΛ Κισάμου για τη φετινή χρονιά.

Οι «άστεγοι» ελέω σεισμού μαθητές και καθηγητές του ΕΠΑΛ στην Κίσαμο, μετά από πολλές διαβουλεύσεις, θα κληθούν φέτος να κάνουν μάθημα σε εικονιζόμενες «νέες… αίθουσες», έως ότου λυθεί το στεγαστικό τους πρόβλημα.

Ωστόσο, έντονη είναι η κριτική που ασκείται και στο Υπουργείο Παιδείας αλλά και τη δημοτική αρχή για τους χειρισμούς τους στο θέμα. 

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, Αντώνη Τσαλαπάκη:

«Αυτό είναι το όραμα της Δημοτικής αρχής της Κισάμου και του προέδρου της Δευτεροβαθμιας σχολικής επιτροπής για τα παιδιά μας. Σε κοντέινερ καραβιού θα στεγαστούν τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ. Αν τα συγκεκριμένα έχουν τις ίδιες πιστοποιήσεις με τις προκάτ αίθουσες που έστειλε το υπουργείο να τις δώσουν δημόσια. Μάνο ντροπή θα έπρεπε να νιώθουν αυτοί που παίρνουν έστω και προσωρινά τέτοιες αποφάσεις για τους μαθητές των σχολείων.

Αν ο δήμος με τους τρεις μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης δεν έχει κονδύλια για την επίλυση των έκτακτων κτιριακών προβλημάτων ας ρωτήσει άλλους δήμους που με μικρότερους πόρους δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον στην νεα γενιά.

Περιμένουμε από τον Αντιδημαρχο Παιδειας Γιώργο Χαχλάκη να παρέμβει. Η απόφαση του Προέδρου της Δευτεροβαθμιας σχολικής επιτροπής και του Διευθυντή του ΕΠΑΛ ειναι σε παντελώς λάθος κατεύθυνση».

zarpanews.gr

8 thoughts on “Χανιά | Σε κοντέινερ εμπορευμάτων η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Κισάμου | Photos

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ (ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ) ΔΙΓΑΛΑΚΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ AΙRBNB ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΤΟ ΕΠΑΛ.

    1. Οι μαθητές σε κοντέινερ οι «πρόσφυγες» σε τσάμπα σπίτι πληρωμένο από το κράτος…
      Ακόμα και εδώ στην Κίσσαμο….
      Έλα πες με φασίστα τώρα…

      1. ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ.
        ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΕ ΑΝΟΗΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΙΞΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

        1. Αρκαλε πανταχου παρών είσαι…μάλλον εσύ είσαι του Κόμματος (όχι σκυλί αφού είπαμε είσαι Αρκαλος)
          Αρκαλος όνομα και πράγμα που κρύβει το όνομα του.
          Σε χαιρετώ και κερνάω καφέ καμμιά μέρα μα σε ξέρω
          Αχιλλέας

  2. Καλημέρα σας.Το λύκειο κ το τεε(στην εποχή μ κ πιο πρίν Τελ),θυμάμαι κάποιοι φίλοι μ π είναι απο το Καστέλλι,μ έλεγαν οτι κ όταν φοιτούσαν εκεί,ήταν ηδη χάλια(μιλάμε 20 χρόνια πριν)….Κ πέρυσι είδαμε το αποτέλεσμα.20 χρόνια+ βάλε,δεν μπορούσαν να προβλέψουν κάτι?Αλλά βέβαια κ το Καστέλλι,είναι έτσι….Είχαν 3 πολύ όμορφα συντριβάνια(το 1 π ήταν στο δημαρχείο το »ξήλωσαν»,εκεί π είναι το καινούριο Συνκα δλδ) π ποτέ δεν »λειτούργησαν»,έχουν πεζοδρομήσει το δρόμο πίσω απο την πλατεία(π τόσα χρόνια,απλά έχουν βάλει μερικές πλάκες κ περιμένουν »κάποιος» να βρεθεί κ να τα φτιάξει……….)κ φυσικά,όλοι οι δρόμοι τους είναι χάλια,όπως κ στα υπόλοιπα Χανιά…….Οι δήμαρχοι απλά »διορίζουν» προσωρινά συμβασιούχους,τους δικούς του,όπως γινόταν πάντα κ θα γίνετε……….

  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Α!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟΡΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ;;;;;;; ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. 1) ΔΕΝ ΛΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ. 2) Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΩ 3) ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ( γιατι οι νυν εχουν ζορι (να αλλαξουν την οψη της πολης των Χανιων )!@!!!!!!!! , ΝΑ ΥΠΟΒΑΌΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ,ΝΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook