Χανιά | Σε δομές-συλλόγους κοινωνικής μέριμνας ο Γρηγόρης Αρχοντάκης – Νέες επισκέψεις τη Μ. Τρίτη

χανιά-σε-δομές-συλλόγους-κοινωνικής-μ-849177

Επισκέψεις στα πλαίσια του κύκλου επαφών με δομές και συλλόγους κοινωνικής μέριμνας, πραγματοποίησε τη Μεγάλη Δευτέρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του.

Συγκεκριμένα ο κ. Αρχοντάκης, που έχει προγραμματίσει και νέες επισκέψεις για σήμερα Μεγάλη Τρίτη, επισκέφθηκε χθες την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ.), τον Σύλλογο Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών Νομού Χανίων (Κ.Η.Φ.Α.Π. «Η Μεγαλόχαρη»), τη Στέγη Κοριτσιού Αγίου Νεκταρίου καθώς και τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης (Ορίζοντας).Ο κ. Αρχοντάκης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας» ενημερώθηκαν τόσο για το έργο όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι φορείς. Στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) συναντήθηκαν με την Διευθύντρια κ. Μάγκυ Αρσενίδη, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ.) με την Προϊσταμένη κ. Δήμητρα Μηνά, στον Σύλλογο Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών Νομού Χανίων (Κ.Η.Φ.Α.Π. «Η Μεγαλόχαρη») με την κ. Ελένη Χουδαλάκη, στη Στέγη Κοριτσιού Αγίου Νεκταρίου με τον Πάτερ Αμφιλόχιο και στον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης (Ορίζοντας) με τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Αδοντάκη, μέλη του Δ.Σ. και εθελοντές.

Ο κ. Αρχοντάκης ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του στις παραπάνω δομές και συλλόγους κοινωνικής μέριμνας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επισκεφτήκαμε σήμερα, δομές και συλλόγους κοινωνικής μέριμνας των Χανίων. Οι επισκέψεις αυτές έχουν συμβολικό χαρακτήρα. Θέλουμε να εκφράσουμε την στήριξή μας και την αλληλεγγύη μας σε συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Πρόθεση μας είναι ο Δήμος Χανίων να συνεχίσει να είναι αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες και παράλληλα να δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις προς την κατεύθυνση της κοινωνικής ένταξης ατόμων με ειδικές ανάγκες όπου αυτό είναι εφικτό».Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Αρχοντάκη θα συνεχιστεί τη Μ. Τρίτη, καθώς συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας» θα βρεθεί στο ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνου και στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Αρχοντάκη

Μ. Τρίτη 23/04/2019

11:00: ΚΤΕΛ

12:30:  Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Σε δομές-συλλόγους κοινωνικής μέριμνας ο Γρηγόρης Αρχοντάκης – Νέες επισκέψεις τη Μ. Τρίτη

  1. Χαχαχα διακρινω σπορτεξακι….κάθε γνησιος νεοφιλελες μια συμμετοχη σε ένα μαραθωνιο η ημιμαραθωνιο την εχει…εχει αργησει ο συνδυασμος…χαιρετουρες φωτογραφιες οκ…για την διαχείριση του αεροδρομίου Χανίων από την FRAPORT τι εχει να πει ο υποψηφιος Δήμαρχος?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook