Χανιά | Σε Δήμο Πλατανιά ΟΑΚ και ΓΕΩΤΕΕ ο Παντελής Πετσετάκης

χανιά-σε-δήμο-πλατανιά-οακ-και-γεωτεε-1654209

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, είχε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Παντελής Πετσετάκης, στο Δημαρχείο στο Γεράνι. Μεταξύ άλλων συζήτησαν για τα έργα που υλοποιούνται αλλά και για αυτά που προγραμματίζονται. Για την ανάγκη αξιοποίησης δημόσιων κτηρίων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προκειμένου να μειωθούν τα ενεργειακά κόστη του Δήμου και της ΔΕΥΑΒΑ.

Στη συνέχεια ο Παντελής Πετσετάκης, επισκέφθηκε τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.), όπου συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Άρη Παπαδογιάννη. Ενημερώθηκε αναλυτικά για την λειτουργία του Ο.Α.Κ., για τα έργα που εκτελεί σε όλη την Κρήτη, για την διαχείριση των υδάτινων πόρων στο νησί και για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός, όπως το ενεργειακό κόστος και οι ελλείψεις σε προσωπικό.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, συναντήθηκε επίσης με την Πρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Παράρτημα Κρήτης (ΓΕΩΤΕΕ) Δρ. Γεωπόνο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) της Π.Ε. Χανίων Άννα Δασκαλάκη. Του επισήμανε ότι οι Γεωτεχνικοί της Κρήτης έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον, τα τρόφιμα, την αγροτική παραγωγή, την αλιεία, την κτηνοτροφία αλλά και τις φυσικές καταστροφές, την διαχείριση υδάτινων πόρων και το αστικό πράσινο, επιδιώκοντας πάντα συνεργασία με όλους τους φορείς και τα ιδρύματα της Κρήτης.

Τέλος ο κ.Πετσετάκης είχε συνάντηση με την κα Χρύσα Χαριτάκη- Μακράκη, υπεύθυνη του Τμήματος Φυτικής Και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Χανίων.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Σε Δήμο Πλατανιά ΟΑΚ και ΓΕΩΤΕΕ ο Παντελής Πετσετάκης

  1. Αξιόλογος άνθρωπος, με αντίληψη, άποψη και πολύ συγκεκριμένες προτάσεις. Μακάρι να είχαμε καμία 300 σαν κι αυτόν και μυαλό να τους ψηφίζαμε αντί αυτών που μας ρουφούν το αίμα. Καλή επιτυχία να έχεις παλικάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook