Χανιά | Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος της ΔΕΗ που έκοψε τα γεννητικά όργανα του σκύλου

Η εγκληματική πράξη που συγκλόνισε την Ελλάδα…

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο υπάλληλος της ΔΕΗ που φέρεται να είναι υπεύθυνος για το βασανισμό ζώου στην Κρήτη.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης ζήτησε από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει καθώς, όπως επισημαίνει, τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία.

Σύμφωνα με πηγές της επιχείρησης, ο πρόεδρος της ΔΕΗ ζήτησε να κινηθούν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες για τον υπάλληλο που φέρεται να έχει διαπράξει την αποτρόπαια πράξη.

«Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Με απόφαση του προέδρου ο συγκεκριμένος υπάλληλος τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική και ποινική διερεύνηση της υπόθεσης», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή η απόφαση τιμωρεί τον δράστη ή τα παιδιά του; Γιατί αν ως δικαιοσύνη ορίζεται να στερηθούν παιδιά(!) το φαγητό τους, τότε υπάρχει (ακόμη) μεγαλύτερο θέμα καθώς δεν είναι μόνο ο σκύλος που κακοποιήθηκε, σ’αυτή την ιστορία, αλλά και αθώα παιδιά… Προσοχή μη γίνουμε εμείς λυκάνθρωποι…

    • ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕΓΑΛΕ. ΥΠΑΛΛΗΛΑΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ, Ο ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
      ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΘΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΣΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ !!!

  2. Αυτό το παραμύθι με τις ΕΔΕ και τις διαθεσιμότητες ενώ υπάρχει ποινικό αδίκημα πρέπει να σταματήσει… Απόλυση αμέσως εκτός της ποινής… Είναι δυνατόν να μας πείσει κάποιος πως “αυτός” είναι καλός υπάλληλος και χρήσιμος για την υπηρεσία του και την κοινωνία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ