Χανιά | Σε αντιφάσεις έπεσε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 38χρονης

Με την απολογία του 60χρονου κατηγορούμενου συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων η εκδίκαση της υπόθεσης της 38χρονης Τόνιας Ζόεβα, που εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2018 από το Ρέθυμνο.

Ο 60χρονος κατά την διάρκεια της απολογίας του αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την 38χρονη, την οποία γνώρισε 8-9 μήνες πριν αυτή εξαφανισθεί.

Είπε πως είχε μαζί της μια περιστασιακή σχέση. Παράλληλα δε, έκανε και αναφορά σε κάποιο τρίτο άτομο από την Συρία με το όνομα Μουσταφά, με τον οποίο όπως είπε τόσο ο 60χρονος, όσο και κάποιοι μάρτυρες στην κατάθεση τους η 38χρονη είχε σχέση, αλλά τον φοβούνταν.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της διαδικασίας, όπως αποκαλύφθηκε από την υπεράσπιση του 60χρονου, ο Σύρος απειλούσε την 38χρονη πως θα διοχέτευε στο διαδίκτυο φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο.

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου για τον οποίο είπε πως υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις. Εκτίμησε μεταξύ άλλων πως το μοιραίο βράδυ πριν την εξαφάνιση της 38χρονης ο κατηγορούμενος διαπληκτίστηκε με την εξαφανισθείσα και τελικά την σκότωσε και για τον λόγο αυτό άλλωστε βρέθηκαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος τόσο στο σπίτι του 60χρονου όσο και στο φορτηγό του. Μάλιστα είπε πως η νεκρή 38χρονη μεταφέρθηκε από τον κατηγορούμενο σε σημείο όπου και την απέκρυψε.

zarpanews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ