Χανιά | Σχολικό λεωφορείο «ξεφόρτωσε» τα παιδιά – Ζητούν συγγνώμη τα ΚΤΕΛ

χανιά-σχολικό-λεωφορείο-ξεφόρτωσε-977586

Δεκαπέντε μαθητές του 7ου Γυμνασίου Χανίων, στον Κουμπελή, αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν στα Κουνουπιδιανά, αντί για τα σπίτια τους, σε Χωραφάκια και Σταυρό.

Σύμφωνα με καταγγελία της Ένωσης Γονέων Χανίων και του προέδρου, Γρηγόρη Γκουλούση, οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου άκουσαν τον οδηγό να τους λέει να αποβιβαστούν και να περιμένουν το λεωφορείο της γραμμής. Τελικά, οι μαθητές ειδοποίησαν τους γονείς τους και εκείνοι τους πήγαν στα σπίτια τους με ίδια μέσα.

Σε επικοινωνία του zarpanews.gr με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης, Γιάννη Καψανάκη, δόθηκε η εξήγηση για το περιστατικό.

Ο κ. Καψανάκης αποδέχθηκε ότι το περιστατικό πράγματι συνέβη και ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς εκ μέρους των  ΚΤΕΛ. Εξήγησε δε, ότι αιτία ήταν η κακή συνεννόηση μεταξύ ΚΤΕΛ και σχολείου. Όπως είπε, δεν υπήρξε σωστή ενημέρωση για την ακριβή ώρα που θα σχολούσαν τα παιδιά, και, καθώς είναι οι πρώτες μέρες λειτουργίας των σχολείων, σχόλασαν νωρίτερα.

Αποτέλεσμα ήταν να μπουν σε άλλο λεωφορείο, και ο οδηγός του δεν μπορούσε να αλλάξει το προγραμματισμένο δρομολόγιο, με αποτέλεσμα να τους υποχρεώσει να κατεβούν στα Κουνουπιδιανά.

Ο κ. Καψανάκης διαβεβαίωσε ότι από αύριο θα υπάρχει μισθωμένο ειδικό λεωφορείο για τα παιδιά του 7ου Γυμνασίου που χρειάζονται μεταφορά σε οικισμούς στο Ακρωτήρι. Θα προστίθενται δε, όσα δρομολόγια χρειαστούν για τη σωστή μεταφορά των μαθητών σε όλη την Π.Ε. Χανίων

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Σχολικό λεωφορείο «ξεφόρτωσε» τα παιδιά – Ζητούν συγγνώμη τα ΚΤΕΛ

  1. Αρχίσαμε πάλι..:»Ναι το κάναμε αλλά δεν φταίμε εμείς»… Το συγνώμη θα φροντίσουμε να μην επαναληφθεί ,υπάρχει; Καλη χρονιά, καλή ενηλικίωση!

  2. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ. ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ….ΣΤΟ ΦΙΕΡΙ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ….ΚΟΛΟΠΕΤΗΝΙΤΣΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ [ΠΡΙΒΕ] ΣΧΟΛΙΚΟ? ΕΛΕΟΣ ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook