Χανιά | Πριν ένα χρόνο ξεκίνησαν τα έργα στον Δημοτικό Κήπο – Ένας χρόνος και ακόμα να τελειώσουν | Photos

χανιά-πριν-ένα-χρόνο-ξεκίνησαν-τα-έργα-1601443

Ήταν 3 Ιανουαρίου 2022 όταν ξεκινούσε η ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου Χανίων, με τα μηχανήματα του εργολάβου να μπαίνουν στον χώρο και να αρχίζουν τις εργασίες.

Τότε, από επίσημα χείλη είχε ειπωθεί ότι το έργο θα διαρκούσε 10 μήνες (Δείτε ΕΔΩ).

Στις 3 Ιανουαρίου 2023, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, στον χώρο παραμένουν ακόμα μηχανήματα, ενώ ο Κήπος συνεχίζει να είναι κλειστός.

Μπορεί μεγάλο μέρος των εργασιών να έχει ολοκληρωθεί, η εικόνα όμως δείχνει ξεκάθαρα ότι το έργο δεν έχει τελειώσει.

Απ’ ό,τι φαίνεται, η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου σε μεγάλο βαθμό έχει προχωρήσει. Έχει διανοιχθεί και η νέα είσοδος από την οδό Πλουμιδάκη, δεν έχει όμως τελειώσει η κατασκευή της. Φαίνεται πως κάποιες εργασίες απομένουν ακόμα να γίνουν και στο ιστορικό καφέ.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

zarpanews.gr

14 thoughts on “Χανιά | Πριν ένα χρόνο ξεκίνησαν τα έργα στον Δημοτικό Κήπο – Ένας χρόνος και ακόμα να τελειώσουν | Photos

  1. Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΔΥΟ ΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ.

    1. Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων ο Καλογριδακης δεν είναι? Τι ακριβώς ευθύνη εχει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας με τα τεχνικά έργα?
      Μην γραφετε οτι ναναι..

      1. Πρασίνου, κα Μαρία……. και ότι γράφει ότι να ναι να πεις στην ξαδέρφη σου από το χωριό. Η κοπη δένδρων και οποιαδήποτε επέμβαση σε πράσινο χωρίς τον Τσουπακη δε θα γινόταν. Μάθε λίγο και άσε τα κολλητηλικια εδώ μέσα.

  2. Τα αιχνη έγιναν φρικασέ Δημαρχε Παναγιωτη.

    Και τα λεφτά του Δήμου τσιμέντο στο πρασινο.
    Αν η καθυστέρηση στον Κήπο είναι αδικαιολογητη, με την Αγορά μέχρι το 2025 να δείτε τι κλάμα θα πέσει….

  3. Τα ζώα γεννήθηκαν στον κήπο μεγάλωσαν στον κήπο Ο κήπος έγινε το σπίτι τους Δεν ήταν ο φυσικός τους χώρος αλλά έγινε Και μαζί με αυτά μεγάλωναμε και εμείς και μπορούσαμε να καμαρώνουμε από κοντά το υπερήφανο κρι κρι σύμβολο του νησιού Τώρα η νέα γενιά αν θέλει να το δει πρέπει να πάει στην Αθήνα ? η να αρκεστεί στο άγαλμα του Αυτά….

  4. Ένα σουλωπωμα ενός Κήπου. Λίγη κηπουρική, μια παιδική χαρά και λίγα περιφερειακα έργα…. Αυτά μονο! Δεν είναι δα και κανένα τεράστιο έργο. Και 1!!!! Χρόνο μετά είναι ακόμα υπό κατασκευή. Και σε συνθήκες άψογες (πχ.καιρικες συνθήκες). Και για όλα αυτά ο Δήμαρχος θα καμαρώσει για την έργα του (οοο όταν τελειώσει) κι ας έχει υποσχεθεί ότι θα ανοίξει τα Χριστούγεννα. Ο αντιδήμαρχος θα συνεχίσει ακάθεκτος το έργο του. Και ο εργολάβος θα παρει κανονικά τα χρήματα του (ίσως και παραπανω).
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΥΓ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ το σαινι θέλει να ξεκινήσει και την ανάπλαση της Γιανναρη κτλ. Αυτή την περιοδο για μερικά καλώδια και γίνεται το αδιαχωρητο και μπλοκάρουν οι δρόμοι. Φανταστείτε τι θα γίνει το καλοκαίρι… Γιατί μην έχει αυταπάτες ότι τέτοιο έργο δε θα πιασει και καλοκαίρι

  5. Για μην στεναχωριέμαι οτι δεν τελειωνω με τον δικο μας κηπο….ξεφτιλες, θα τριζουν τα κοκαλα του τουρκου πασα που τον εφτιαξε….

  6. Εδω η πλατεία της Σουδας έκανε 35 μήνες για να γίνει μια πλατεία οπου οι δρόμοι γυρω ειναι υπο διάλυση και τα φρεάτια 10 πόντους βάθος..
    πραγματικά αν πιστεύατε οτι θα βλέπατε κάνα κήπο τυπο Λονδίνου πρέπει να ζείτε σε όνειρο…
    το μόνο που κάνουν ειναι τα χαλίκια τα κάνανε κυβόλιθους που θα διαλύσουν σε 1 χρόνο.
    Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων για τα πανηγύρια.

  7. Οποιοσδήποτε πειράζει ένα μνημείο 150 χρόνων βάζοντας τσιμέντα και κόβοντας δενδρα ( ναι ξέρω «αυτά που ήταν απολύτως απαραίτητα να κοπουν» το μάθαμε το παραμυθι) ερχόμενος μαλιστα από το χωριό του, φανερώνει αμετροεπεια και μηδενική αισθητική και σεβασμό.
    Ούτε καν τα ζωακια δε σεβάστηκαν δήθεν γιατί ήθελαν το καλό τους. Θα μπορούσα να μιλήσω με πολύ βαριές εκφράσεις για το θέμα αλλά δε θέλω να κοπεί το σχόλιο.
    Πέρα από σπατάλη χρημάτων πέρα από καθυστέρηση το «εργο» αυτό θα μας θυμίζει τι ψηφίσαμε.

  8. Δυστυχως αυτη ειναι η αισθητικη του δημαρχου και της ομαδας του.Καταστροφη καθε μορφης πρασινου και αντικατασταση απο τσιμεντο.Η εικονα του δημοτικου μας κηπου ειναι πλεον θλιβερη.Ας κρατησουμε στο μυαλο μας με νοσταλγια τις εικονες του παρελθοντος και ας πηγαινουμε μια βολτα μεχρι το γειτονικο Ρεθυμνο οπου μια εξαιρετικη δημοτικη αρχη προσφερει στους δημοτες της εναν εξαιρετικο δημοτικο κηπο να απολαμβανουν.Ας ελπισουμε μεσα απο τις δημοκρατικες διαδικασιες που θα λαβουν χωρα μεσα στο νεο ετος οι Χανιωτες να απαλλαξουν τον δημαρχο και την ομαδα του απο τα καθηκοντα τους πριν ολοκληρωσουν τα «εργα » τους…..

  9. 10 φωτογραφιες και στις 10 φαινονται καπου τσιμεντα! ΠΟΥ? σε εναν κηπο!
    Ντρπη σου Δημαρχε! Νεος σε ηλικια, υποτιθεται μοντερνος, θα ηθελα πρασινο και πρασινη αναπτυξυ… ουτε καααν

  10. Νοιώθω πραγματικά ντροπή για την τωρινή εικόνα της πόλης μας. Τα ημιτελή έργα που έχουν πνίξει την πόλη μας είναι ολοφάνερα αποτέλεσμα της ματαιοδοξίας της δημοτικής μας αρχής. Ντροπή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook