Χανιά | «Βουνά» από μπάζα εδώ και μία εβδομάδα σε δρόμο στον Φουρνέ | Photos

χανιά-βουνά-από-μπάζα-εδώ-και-μία-εβ-1231291

«Βουνά» έχουν σχηματίσει τα πεταμένα μπάζα στην άκρη του δρόμου, στον Φουρνέ, προκαλώντας έτσι ανησυχία στους κατοίκους και στους ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων της περιοχής.

Οι ίδιοι, αναφέρουν πως τα… σκουπίδια αυτά βρίσκονται πάνω από μία εβδομάδα στο σημείο με ερωτήματα όπως το ποιος και γιατί τα πέταξε καθώς και το πότε θα τα μαζέψουν οι αρμόδιοι.

Το zarpanews.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο πολεοδομικού σχεδιασμού του Δήμου Πλατανιά, Στέλιο Δημητρογιαννάκη και σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για αδρανή υλικά τα οποία βρέθηκαν εκεί έπειτα από εκσκαφή που πραγματοποίησε εταιρία.

Άμεσα ο δήμος θα προχωρήσει στην απομάκρυνσή τους ενώ, όπως είπε ο αντιδήμαρχος, τις επόμενες ημέρες τα αδρανή αυτά υλικά θα χρησιμοποιηθούν για μπάζωμα σε δρόμους αγροτικούς οι οποίοι καταστράφηκαν με τη κακοκαιρία του περασμένου Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, ο κ. Δημητρογιαννάκης, δεν γνώριζε για τα πεταμένα κλαδιά και ξύλα σε ένα άλλο σημείο του δρόμου και όπως είπε θα εξετάσει και αυτό το θέμα για να απομακρυνθούν και αυτά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook