Χανιά | Ξεκινάει σήμερα ο «3ος Περίπατος στην Τέχνη» στο Βατόλακκο

χανιά-ξεκινάει-σήμερα-ο-3ος-περίπατος-910399

Ο Δήμος Πλατανιά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνουν τον 3ο «Περίπατο στην Τέχνη» στο Μονοπάτι του Βαλσαμιώτη στο Βατόλακκο, με ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό.

Στο τριήμερο εκδηλώσεων από την Παρασκευή 23, το Σάββατο 24 έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου του 2019, σαράντα Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν στο Μονοπάτι του Βαλσαμιώτη στο Βατόλακκο, κάτω απ’ τη σκιά των δέντρων δίπλα στο ποτάμι.

Σε αυτόν το περίπατο θα τους δείτε να ζωγραφίζουν, να υφαίνουν σε αργαλειό, να δίνουν σχήμα στον πηλό, να σκαλίζουν την πέτρα και το ξύλο, να φτιάχνουν παραδοσιακά αντικείμενα , να δημιουργούν διακοσμητικά από φυσικά υλικά και τους φωτογράφους να απαθανατίζουν τη στιγμή.

Θα απολαύσετε τη φύση και θα μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα στο παραδοσιακό καφενεδάκι στο τέλος αυτής της υπέροχης διαδρομής ενάμιση χιλιομέτρου, καθώς θα υπάρχουν δράσεις με τη συμμετοχή όλων των επισκεπτών.

Εκεί θα ακούσετε, ρεμπέτικη ζωντανή μουσική τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί λαϊκή βραδιά για ένα κεφάτο κλείσιμο αυτής της γιορτής της Τέχνης.

Ώρα έναρξης:

Παρασκευή 23/08/19 17:00

Σάββατο 24/08/19 11:00

Κυριακή 25/08/19 11:00

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook