Χανιά | «Τα τελευταία θύματα των άρρωστων ενστίκτων του ας είναι τα δικά μας παιδιά», λένε οι οικογένειες των θυμάτων ασέλγειας

χανιά-τα-τελευταία-θύματα-των-άρρωστ-1095252

Την ευγνωμοσύνη τους δημοσίως εκφράζουν προς τις αρχές για την άμεση ανταπόκρισή τους, οι οικογένειες των δύο μικρών κοριτσιών, στα οποία φέρεται να ασέλγησε 56χρονος Χανιώτης (δείτε ΕΔΩ).

Στην επιστολή τους, επισημαίνουν μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, ότι θα ζητήσουν νομικές ευθύνες από το οικογενειακό περιβάλλον του φερόμενου ως θύτη:

«Εμείς οι οικογένειες των ανήλικων θυμάτων αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια την Αστυνομία Χανίων (Υποδιεύθυνση Ασφαλείας) για την αμέριστη συμπαράσταση, την άμεση κινητοποίηση και την αποτελεσματικότητα της δράσης τους μετά την καταγγελία μας.

Επίσης απευθύνομε δημόσιες ευχαριστίες στην Εισαγγελική Αρχή για τα ευήκοα ώτα στα καταγγελλόμενα μας καθώς επίσης και στην Ανακρίτρια Χανίων οι οποίοι έδρασαν με αποφασιστικότητα κάνοντας το καθήκον τους και αποδεικνύοντας ότι ο πολίτης μπορεί να στρέφει το βλέμμα του στην θαλπωρή της δικαιοσύνης.

Εμείς ως γονείς αυτών των αθώων ψυχών των παιδιών μας πέραν από την οδύνη και την πραγματική στεναχώρια που βιώσαμε τις τελευταίες βδομάδες που ανακαλύψαμε τις εγκληματικές ενέργειες αυτού του εγκληματία με τα άρρωστα ένστικτα του ευελπιστούμε τα δικά μας παιδιά να είναι τα τελευταία, που γίνονται θύματα αρρωστημένων στο μυαλό ανθρώπων.

Δυστυχώς για εμάς την ευθύνη την έχει και το οικογενειακό περιβάλλον του που ανεχόταν, γνώριζε, σιωπούσε και αδιαφορούσε για τις συνέπειες των πράξεων ενός κοινού εγκληματία. Γι΄αυτό και δεν θα τους συγχωρήσουμε ποτέ. Στην συνείδηση μας τους θεωρούμε συνυπεύθυνους, και θα επιδιώξουμε να λάβουν ορισμένοι εξ΄αυτών το νομικό μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook