Χανιά | «Τα χουν δει όλα» οι τουρίστες από τη μπόχα – Εικόνες ντροπής στο Γεράνι | Photo

χανιά-τα-χουν-δει-όλα-οι-τουρίστες-α-910514

Απελπιστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στον παραλιακό δρόμο στο Γεράνι, εξαιτίας από τα βρομόνερα, που ξεχειλίζουν από δύο καπάκια υπονόμων, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση 250 μέτρων μεταξύ τους.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr τα λήμματα που «αναβλύζουν» από τα καπάκια που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο Creta Paradise, έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα σε ντόπιους και τουρίστες.

Οι πρώτοι αισθάνονται ντροπή και αγανάκτηση για την αφόρητη πλέον κατάσταση, που υποβαθμίζει τον τόπο, ενώ οι δεύτεροι, κάθε φορά που περνάνε από το σημείο, όταν δεν κρατάνε τη μύτη τους από την «μπόχα», φωτογραφίζουν- βιντεοσκοπούν τις «λιμνούλες» που σχηματίζονται στο δρόμο, στέλνοντας μετά τις εικόνες στις πατρίδες τους, συνοδευόμενες από άκρως δυσφημιστικά σχόλια για την περιοχή.
Όπως καταγγέλλει μάλιστα στο zarpanews.gr κάτοικος της περιοχής, το πρόβλημα αυτό υπάρχει από τον Απρίλιο και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις τους σε Δήμο Πλατανιά και στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βορείου Άξονα (ΔΕΥΑΒΑ), να στείλουν κάποιο συνεργείο να ελέγξει τα καπάκια, μήπως έχουν βουλώσει, μέχρι σήμερα δεν έχει… ιδρώσει το αυτί κανενός.

Μήπως όμως θα έπρεπε να ενσκήψουν οι αρμόδιοι με περισσότερη προσοχή και σοβαρότητα πάνω από το θέμα, δίνοντας άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα;

Αφού πέρα από την υποβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την δυσφήμιση της περιοχής, η κατάσταση από τις ακαθαρσίες και τα λιμνάζοντα ύδατα είναι επιβλαβής και για τη δημόσια υγεία.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | «Τα χουν δει όλα» οι τουρίστες από τη μπόχα – Εικόνες ντροπής στο Γεράνι | Photo

  1. ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ .
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ !

  2. Τα αποτελέσματα της κακομοιριας μας φάνηκαν ήδη φέτος στον τουρισμό, τόσο στις αφίξεις αλλα και στην ποιότητα. Είχα ξαναγράψει, είναι θέμα χρόνου, οι τουρίστες είτε εσωτερικοί είτε από το εξωτερικό έχουν και μύτη και μάτια. Διαλυμένες υποδομές, λύματα στην θάλασσα που μας έρχονται στις ακτές με το πρώτοι βοριαδάκι, σαραβαλιασμένοι δρόμοι σκοτωστρες, σκουπίδια και μπάζα παντού και ο γραψαρχ@@σμος και η καφρίλα πολλών συμπολιτών μας θα καταντήσουν τον νομό να δουλεύει με τον τουρισμό με το ζόρι ένα μήνα το χρόνο και μόνο έξ´ ανάγκης γιατί δεν βρίσκουν άλλου, λυπηρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook