Χανιά | “Στο φως” και πάλι η Πύλη της Άμμου, μετά από χρόνια | Photo

Φωτίστηκε ξανά έπειτα από πολλά χρόνια, ένα από τα πιο ακέραια τμήματα των ενετικών οχυρώσεων της πόλης των Χανίων, στο παλιό λιμάνι.

Η Πύλη της Άμμου, όπως είναι γνωστό το βορειοανατολικό τμήμα της παλιάς οχύρωσης της πόλης, στέκει εδώ και εκατοντάδες χρόνια και αποτελεί το σημείο αναφοράς ανάμεσα στο παλιό λιμάνι και το παραλιακό μέτωπο του Κουμ Καπί.

Το σημείο στην πύλη Sabbionara, από το απόγευμα του Σαββάτου είναι πλέον φωτισμένο και αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για όσους πέρασαν από το σημείο, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύει το zarpanews.gr

Μάλιστα η ομάδα των κατοίκων του Κουμ Καπί, αναφέρει την ευχαρίστηση που ένιωσαν και την αισιοδοξία ότι η περιοχή αρχίζει να παίρνει την προσοχή που της αξίζει.

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Το σημείο στην πύλη Sabbionara, από το απόγευμα του Σαββάτου είναι πλέον φωτισμένο και αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για όσους πέρασαν από το σημείο, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύει το zarpanews.gr […]

  2. Γιατί δεν τελείωσε ο δήμος τη μελέτη Στερέωση και αποκατάσταση προμαχώνων Mocenigo και Μichiel (εάν το είχε τελειώσει θα έμπαινε αμεσος στο ΕΣΠΑ). Ας ασχοληθεί ο δήμος επιτέλους με τα μνημεία της πόλης γιατί από το τουρισμό ζει ο δήμος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ