Χανιά | «Ρουκέτες» Μαρκογιαννάκη κατά ΚΙΝ.ΑΛ και Ν.Δ. για το C4I

χανιά-ρουκέτες-μαρκογιαννάκη-κατά-771987

Σφοδρή επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία, εξαπέλυσε από τα Χανιά, ο πρώην Υπουργός κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, με αφορμή δημοσιεύματα του Αθηναικού τύπου, αλλά και αναφορών από το ΚΙΝΑΛ για το C4i, το οποίο ζητά απαντήσεις από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και την κυβέρνηση, για το βούλευμα σχετικά με το σύστημα ασφάλειας και τις «ποινικές ευθύνες πρώην υπουργών για ζητήματα διαφθοράς που ζημίωσαν το δημόσιο»

Ο κ. Μαρκογιαννάκης με δηλώσεις είπε μεταξύ άλλων σε ότι αφορά το Κίνημα Αλλαγής πως είτε έχουν ασθενή μνήμη, είτε είναι ενσυνείδητοι συκοφάντες.

Ο πρωην Υπουργός αναφέρθηκε σε ότι είχε γίνει στο παρελθόν αναφορικά με την διερεύνηση για το σύστημα ασφαλείας, ενώ σημείωσε πως οι τελευταίες ενέργειες είναι κινήσεις αντιπερισπασμού, με αφορμή τα όσα έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα με τα αιτήματα για το άνοιγμα των λογαριασμών του Κωνσταντίνου Σημίτη και υπουργών εκείνης της περιόδου.

Επίσης ο κ. Μαρκογιαννάκης επιτέθηκε και στη Νέα Δημοκρατία για την οποία όπως είπε δεν τον προστάτευσε αφού όπως ανέφερε «έπρεπε να βγει και να πει πως σε ότι αφορά τον Μαρκογιαννάκη το θέμα έχει λήξει προ πολλού και είσαστε άθλιοι που επανέρχεστε.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook