Χανιά | «Παρήλασε» με καμάρι στο κέντρο ο γαϊδουρίστας της 28ης Οκτωβρίου | Photos

χανιά-παρήλασε-με-καμάρι-στο-κέντρο-944822

Με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στα Χανιά, τη Δευτέρα οι γαιδουρίστας έκαναν τη δική τους… παρέλαση στο κέντρο της πόλης.

Ένα από τα… οχήματα που συμμετείχε μάλιστα ήταν και το αγροτικό του γαϊδουρίστα στην γωνία των Μυλωνογιάννη και Κριάρη, που όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, έκλεισε  με… περηφάνια την αναπηρική ράμπα.

Ο εν λόγω γαϊδουρίστας παρατώντας το απαστράπτον όχημά του στο σημείο, απέκλεισε τη διέλευση σε άτομα με προβλήματα κίνησης ή όρασης, αλλά και γονείς με καρότσια, που λόγω της Εθνικής μας επετείου, αλλά και της καλοκαιρίας είπαν να να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο για να χειροκροτήσουν τη μαθητική παρέλαση.

Το κακό όμως με τους αμέτρητους ασυνείδητους οδηγούς, που στο βωμό της προσωπικής τους βολής , δεν δείχνουν  ίχνος ανθρωπιάς και σεβασμού για τους συμπολίτες τους, είναι ότι δεν κυκλοφορούν στα Χανιά μόνο στις Εθνικές Επετείους, αλλά κάθε μέρα, εκμεταλλευόμενοι δυστυχώς την έλλειψη αστυνόμευσης και την ανοχή όλων μας.

zarpanews.gr

 

2 thoughts on “Χανιά | «Παρήλασε» με καμάρι στο κέντρο ο γαϊδουρίστας της 28ης Οκτωβρίου | Photos

  1. Ναι εχει αραξει σαν τον παραουρο… Αλλα οχι οτι ενοχλει και την ραμπα. Οτι θελετε γραφετε. Και ΑΜΕΑ και καροτσακι με μωρο περναει μια χαρα. Ειπαμε να τον κραξουμε αλλα οχι να λεμε και μαλακιες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook