Χανιά | «Μάχιμη» η Μαρέβα Μητσοτάκη παρακολούθησε τον καθαρισμό στο Λιμάνι της Κισσάμου | Photos

χανιά-μάχιμη-η-μαρέβα-μητσοτάκη-παρ-942818

Υπό το βλέμμα της Μαρέβας Μητσοτάκη, συζύγου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Λιμάνι της Κισσάμου, ο καθαρισμός του βυθού από το πλοίο «Τυφώνας».

Η κα Μητσοτάκη έφτασε χαμογελαστή και με μιλιτέρ λουκ όπως άρμοζε στην περίσταση, στο σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς δύτες, εθελοντές και πλήθος κόσμου

Η κα Μαρέβα Mητσοτάκη παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τη διαδικασία του καθαρισμού ενώ σε δηλώσεις της στο zarpanews.gr αναφέρθηκε στη σημασία σεβασμού του περιβάλλοντος τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι σημαντικό να ευαισθητοποιηθούν όλοι και να κάνουμε μία μαζική προσπάθεια, να το σκεφτόμαστε προτού χρησιμοποιήσουμε πλαστικό μιας χρήσης».

Από την πλευρά της η κα Κάλια Μιχελιουδάκη, μία από τους εθελοντές δύτες που -εκτός του πλοίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη- συμμετείχαν στον καθαρισμό μαζί με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Π.Τ Κισσάμου, αναφερόμενη στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, στάθηκε στο γεγονός ότι «το θέαμα που αντικρίζει κανείς στο βυθό είναι πολύ δυσάρεστο, καθώς τα σκουπίδια που έχουν πέσει στη θάλασσα είναι πάρα πολλά».

Η κα Μιχαλιουδάκη επεσήμανε μάλιστα στο zarpanews.gr πως παρά το γεγονός, ότι ο κόσμος τα τελευταία χρόνια έχει ευαισθητοποιηθεί σε θέματα περιβάλλοντος, εντούτοις το πρόβλημα είναι ακόμα τεράστιο.

zarpanews.gr

7 thoughts on “Χανιά | «Μάχιμη» η Μαρέβα Μητσοτάκη παρακολούθησε τον καθαρισμό στο Λιμάνι της Κισσάμου | Photos

  1. Χαχαχα σε λίγο θα βγουν και με καλαμια να ψαρευουν λαγοκεφαλους…..χαχαχα……πισω απο τους καθαρισμους μηπως βρισκεται καμία ΜΚΟ?Πολύ οικολογια βρε αδελφε έχει πέσει τον τελευταίο καιρο!!!!!!!!

  2. Πέρα από τα επικοινωνιακά, με τις σκουπιδοκηλίδες που έχουν γεμίσει αφρούς και σκατοβέντουρα όλες τις βόρειες παραλίες της πόλης από Κουμ Καπί ως τον Πλατανιά θα γίνει επιτελούς κάτι; Δεν ξέρω αν είναι αρμοδιότητα του Δήμου ή της Περιφέρειας, αλλά τα Χανιά ζούνε από τον Τουρισμό, και θα εξαυλωθούν αν συνεχίσει η κατάσταση αυτή. Κανείς δε θέλει να κολυμπά σε νερά υπονόμου. Ας κάνουν μια χημική ανάλυση για να προσπαθήσουν να βρουν την προέλευση τους για να σταματήσουν τα φαινόμενα αυτά.

  3. Δηλαδη δεν καθαρισε η κουστωδια σημερα την θαλασσα?Τζαμπα η χακι παραλλαγη?Χαχαχα….Τυφλα να εχει η Λαρα Κροφτ…..γελανε κ τα τσιμεντα!!!!!!!!!

  4. Συγχαρητήρια στους εθελοντές καθώς και στο Ίδρυμα Λασκαρίδη για την πρωτοβουλία τους να καθαρίσουν τον βυθό στο λιμάνι Κισάμου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook