Χανιά | “Λουκέτο” στα Μουσεία του Ελευθερίου Βενιζέλου σε Χαλέπα, Μουρνιές και Θέρισο

Το κλείσιμο της Οικίας – Μουσείου του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα Χανίων, της Οικίας γέννησής του στις Μουρνιές, καθώς και του Μουσείου – Στρατηγείου του Θερίσου, ανακοίνωσε μέχρι νεοτέρας το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», μετά και την πρόσφατη απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού κ. Μενδώνη, όλα τα μουσεία της χώρας να παραμείνουν κλειστά για την πρόληψη εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Μετά από απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού κ. Μενδώνη, όλα τα μουσεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά για την πρόληψη εξάπλωσης του κορονοϊού. Κατόπιν αυτού το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» ανακοινώνει ότι η Οικία – Μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα Χανίων, η Οικία γέννησής του στις Μουρνιές, καθώς και το Μουσείο – Στρατηγείο του Θερίσου θα παραμείνουν κλειστά. Η αναστολή της λειτουργίας και των τριών Μουσείων θα διαρκέσει μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Τα γραφεία των διοικητικών και επιστημονικών υπηρεσιών του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» στη Χαλέπα θα παραμείνουν ανοιχτά και θα λειτουργούν κανονικά με προσωπικό ασφαλείας, εκτός εάν ανακοινωθούν νέα μέτρα.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ