Χανιά | «Ήταν άντρας το παλικάρι μου, δεν έχει πεθάνει για μένα» – Ραγίζουν καρδιές τα λόγια των γονέων του Τάσου

χανιά-ήταν-άντρας-το-παλικάρι-μου-δε-1632801

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του 20χρονου καταδρομέα Τάσου Ξεκουκουλωτάκη μετά το τροχαίο δυστύχημα, με θύμα το παιδί τους στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού, στο Αρώνι Ακρωτηρίου στα Χανιά.

«Ήταν άντρας το παλικάρι μου, δεν έχει πεθάνει για μένα» λέει στο newsit.gr με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του Τάσου. «Δυστυχώς τον σκότωσε η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Του έφυγε το αμάξι και σκοτώθηκε. Ο γιος μου ζει. Δεν έχασα το παιδί μου, είναι στην ψυχή μας» λέει ο πατέρας του άτυχου 19χρονου στρατιώτη.

Είναι ιερέας και για την ώρα αρνείται να συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας. Ήταν ένας από τους πρώτους που έμαθαν για τη θλιβερή είδηση, όταν οι διασώστες απεγκλώβισαν τον 19χρονο νεκρό.

Ο 19χρονος στρατιώτης είχε πάρει άδεια εξόδου το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και λίγες ώρες μετά σημειώθηκε το τροχαίο στο Ακρωτήρι που του στοίχισε τη ζωή.

2 thoughts on “Χανιά | «Ήταν άντρας το παλικάρι μου, δεν έχει πεθάνει για μένα» – Ραγίζουν καρδιές τα λόγια των γονέων του Τάσου

  1. Τι εννοεί ήταν ….“Άντρας”… το Παλικάρι μου; Ότι και να ήταν, ήταν άνθρωπος. Δεν διαφέρει και ας ήταν γυναίκα ή ότι είχε προτιμήσει το παλικάρι. Δεν αλλάζει κάτι …

    Κάλο παράδεισο να έχει .. κρίμα και προσοχή βρε παιδιά στο δρόμο 🙁

    1. Ζεις σε μια χώρα στρατολάγνων. Κατά τη γνώμη τους, όποιος υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις ή στον Έβρο είναι άντρας ενώ οι υπόλοιποι είναι απομιμήσεις. Κρίμα για τα μυαλά αυτά που σε τέτοιες στιγμές σκέφτονται έτσι. Αλλά ακόμα πιο πολύ, κρίμα για τον νέο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook