Χανιά | «Η κάλπη πρέπει να ξαναγεμίσει» – Στον αγώνα και πάλι οι υποψήφιοι της ΝΔ | Video

χανιά-η-κάλπη-πρέπει-να-ξαναγεμίσει-1704260

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Χανίων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος, με την Ντόρα Μπακογιάννη να ανοίγει τη συνεδρίαση με μια αποτίμηση των περασμένων εκλογών, καλώντας ταυτόχρονα σε αγώνα ενόψει της επόμενης αναμέτρησης:

«Τα Χανιά τίμησαν τον πρωθυπουργό στις εκλογές. Η Κρήτη έγινε μπλε. Αυτό δεν σημαίνει ότι η μάχη έχει κερδηθεί. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να ξαναγεμίσει με ψηφοδέλτια ανθρώπων που επιθυμούν σταθερότητα, προοπτική και αύξηση εισοδημάτων», είπε, μεταξύ άλλων, η κα Μπακογιάννη. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπέγραψε μια συμφωνία αλήθειας πριν 4 χρόνια με τον ελληνικό λαό και την υλοποίησε σχεδόν κατά 100%, προσέθεσε. Ευχαρίστησε ακόμα τους Χανιώτες για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν με την πρωτιά σε ψήφους και επισήμανε πως τα ψηφοδέλτια των προηγούμενων εκλογών δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις επόμενες.

Η Σέβη Βολουδάκη ευχαρίστησε για το εκπληκτικό αποτέλεσμα: «Ήταν βουβές οι εκλογές, ο κόσμος δεν ήξερες τί θα ψηφίσει αλλά η ΝΔ απέδειξε ότι ήταν σοβαρή και στοιχειοθετημένη. Δεν εξαγγείλαμε μόνο τί θα κάνουμε, αλλά και πώς και πόθεν θα το κάνουμε. Ευχαριστώ τους πολίτες του νομού που με τίμησαν με την ψήφο τους και είναι μια μεγάλη ευθύνη και βάρος για μένα. Οι πολίτες περιμένουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα την επόμενη τετραετία και πρέπει να τρέξουμε για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα για τη ΝΔ και τη χώρα μας», ανέφερε η υποψήφια βουλευτής.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης χαρακτήρισε πέρα από κάθε προσδοκία το αποτέλεσμα των εκλογών, το οποίο κάλεσε να διαφυλαχθεί: «Οι εκλογές αυτές έχουν τελειώσει και μπροστά μας έχουμε διαφορετικές εκλογές που πρέπει να δώσουμε μάχη για να κερδίσουμε. Η συσπείρωση των υπόλοιπων κομμάτων φαντάζει δεδομένη κι έτσι εμείς πρέπει να δουλέψουμε άλλη μια φορά σκληρά, ενωμένοι για να νικήσουμε».

Εκκλήσεις για αγώνα ενόψει των εκλογών έκαναν και οι Βασίλης Διγαλάκης, Γιάννης Κασσελάκης και Χαρίκλεια Ντερμανάκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook