Χανιά | “Η ηθική στήριξη είναι πρώτιστη” – Κοπή πίτας φίλων Ιδρύματος Βενιζέλου | Video+Photos

Κοπή πίτας πραγματοποίησε σε κέντρο εκδηλώσεων των Χανίων το απόγευμα της Κυριακής ο Σύλλογος Φίλων Ιδρύματος “Ελ. Βενιζέλος”. Παρά την κακοκαιρία, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ παρόντες ήταν και πολιτικά πρόσωπα, αλλά και φορείς της αυτοδιοίκησης.

“Σήμερα κόβει την πίτα ο σύλλογος φίλων του ιδρύματος, αυτό φανερώνει όμως το ενδιαφέρον της κοινωνίας των Χανίων, που για μας είναι ένα πολύ χρήσιμο στήριγμα για το έργο του ιδρύματος. Αυτό είναι γνωστό, έχει πανελλήνια και διεθνή απήχηση και στηρίγματα όπως αυτό του συλλόγου των φίλων είναι πολύτιμα. Αποβλέπουμε σε κάθε είδους στήριξη, όμως η ηθική στήριξη είναι πρώτιστη”, δήλωσε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Βενιζέλου, Νίκος Παπαδάκης.

“Για το 2023 ευχόμαστε σε όλους υγεία και προκοπή, και στο ίδρυμά μας να συνεχίσει το πολύπλευρο έργο του”, δήλωσε η Αργυρώ Χανιωτάκη – Σμυρλάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ιδρύματος “Ελ Βενιζέλος”.

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός ευλόγησε την τελετή, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης, ο υποψήφιος βουλευτής Παντελής Πετσετάκης κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ