Χανιά | «Η ανοχή είναι συνενοχή» – Μπενάκης εναντίον Κουκιανάκη για διαρροή σε αγωγό

χανιά-η-ανοχή-είναι-συνενοχή-μπεν-1465494

Έντονη κριτική για αδράνεια ασκεί στον δήμαρχο Αποκορώνου με ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Αποκόρωνας, Ενότητα, Ελπίδα και Προοπτική», Πέτρος Μπενάκης. Επισημαίνει ότι αγωγός νερού του ΟΑΚ στις Καλύβες έχει διαρροή επί ένα χρόνο κι ότι δεν έχει ληφθεί μέριμνα για το πρόβλημα αυτό:

«Είναι ο δρόμος που οδηγεί από Καλύβες προς Αρμυρίδα, μία από τις τουριστικές περιοχές του δήμου μας όπου εδώ και πάνω από ένα χρόνο υπάρχει διαρροή νερού από τον κεντρικό αγωγό του ΟΑΚ. Δυστυχώς παρά τις αρκετές επεμβάσεις δεν έχει φτιαχτεί η διαρροή. Το νερό συνεχίζει να χάνεται δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα και κινδύνους.

Η Γέφυρα δέχεται συνέχεια νερό από την κορφή δημιουργώντας κινδύνους ήδη έχει ανοίξει ,όπως αρκετές φορές έχω δείξει στα μέσα με φωτογραφίες, και όπως έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι. Πριν λίγες μέρες λόγω της ολισθηρότητας από τα νερά αυτοκίνητο έπεσε ευτυχώς, στο χωράφι ,και όχι στο ρέμα.

Έχει ενημερωθεί ο κ.Κουκιανάκης όντας Δήμαρχος Αποκόρωνα και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΚ. Είναι δυνατόν να αφήνουν οι αρμόδιοι στον ΟΑΚ, να ανέχεται ο Δήμαρχος Αποκόρωνα να συμβαίνει αυτό σε έναν από τους μεγαλύτερους σε κυκλοφορία δρόμους του δήμου, και μάλιστα σε σημείο στροφής;

Είναι δυνατόν να παραμένει σε εκκρεμότητα η ασφαλτόστρωση στο σημείο; Κύριε Δήμαρχε πρέπει να παρέμβεις άμεσα, με την διττή ιδιότητα που έχετε περιμέναμε καλύτερα αποτελέσματα για το δήμο. Καλά τα μεγάλα λόγια και οι συνεχείς ανακοινώσεις για «εκρήξεις» έργων, όμως δεν μπορούν να καλύψουν πλήρως την ανεπάρκεια σε πολλά πράγματα. Σας κάνω αυτή την επισήμανση γιατί όπως σας είπα κ.Δήμαρχε,για άλλο θέμα, η ανοχή είναι συνενοχή.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook