Χανιά | «Γαιδουρίστας» έκλεισαν πεζοδρόμιο στη Ζυμβρακάκηδων – Περνάει μόνο ο… Τιραμόλα | Photo

χανιά-γαιδουρίστας-έκλεισαν-πεζοδ-949778

Για μια μια ακόμη φορά η γαιδουριά και η αδιαφορία των οδηγών, που έχουν μετατρέψει τα πεζοδρόμια, σε αυτοσχέδια πάρκινγκ, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο κέντρο των Χανίων.

Οι Χανιώτες γαϊδουρίστας, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr δεν προβληματίστηκαν ιδιαίτερα το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Ζυμβρακάκηδων, για το που θα παρκάρουν το όχημά τους.

Έκανε λοιπόν ο πρώτος ασυνείδητος την αρχή «καβαλώντας» το πεζοδρόμιο, έτσι ώστε να μην μπορεί να περάσει κανείς, και… τσουπ, κόλλησε από πίσω κι ο άλλος, σα ζώο! 

Είναι τόσο στενό, που όχι καροτσάκι ΑμΕΑ, όχι μητέρα με το μωρό της, όχι κάποιος με βαλίτσα η ψώνια του super market, αλλά ούτε ο Τιραμόλα, αν είχε… παραφάει, δεν θα μπορούσε να χωρέσει από τη… χαραμάδα που άφησαν οι «έξυπνοι» για τους πεζούς. Για να μην αναφερθούμε σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

Το φοβερό μάλιστα είναι ότι αν κάποιος τελικά «ζουληχτεί» και καταφέρει να περάσει, προξενήσει κάποια ζημιά τους καθρέφτες, είναι βέβαιο ότι οι οδηγοί θα σπεύσουν να ζητήσουν και τα ρέστα, για την… στραβομάρα τους!

Μιλάμε για τέτοια γαϊδουριά…

zarpanews.gr

 

 

 

 

3 thoughts on “Χανιά | «Γαιδουρίστας» έκλεισαν πεζοδρόμιο στη Ζυμβρακάκηδων – Περνάει μόνο ο… Τιραμόλα | Photo

  1. Γνωστο το σημειο. Συνεχεια αυτοι οι αχρηστοι εμποδιζουνε τους πεζους. Μια λυση ειναι να μπουνε κολωνακια σιδερενια οπως εχει βαλει ο νοικοκυρης παραπανω, καποιες αλλες λυσεις ειναι αυτες που ειπωθηκαν. Τα ρεστα αν τολμησει κανενας να ζητησει θα ερθει κλησουλα που θα τσουζει οποτε παιδια, ξερετε εσεις… 😉 ορματε και μην μασατε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook