Χανιά | «Φέρε πίσω τον εξοπλισμό» είπε το δικαστήριο στον εργολάβο που κατεδαφίζει τα Λύκεια στο Καστέλι | Video

χανιά-φέρε-πίσω-τον-εξοπλισμό-είπε-τ-1538249

Προσωρινή διαταγή εξέδωσε το Πρωτοδικείο Χανίων μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει ο δήμος Κισσάμου εναντίον του εργολάβου που κατεδαφίζει τα λύκεια στο Καστέλι και ζητούσε να επιστρέψει τον σχολικό εξοπλισμό που είχε απομακρύνει από το υπό κατεδάφιση ΕΠΑΛ Κισσάμου.

Η ανάδοχος εταιρία διατάσσεται να παραδώσει στον δήμο Κισσάμου όλα τα υλικά εξοπλισμού που έχει λαβει από το κτίριο, ενώ υπεύθυνος για τη σωστή διαφύλαξη των υλικών ορίστηκε ο δήμαρχος Κισσάμου, Γιώργος Μυλωνάκης.

Η νομική σύμβουλος του δήμου, Άννα Μπενιουδάκη, εξήγησε ότι θα ακολουθήσει η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 4 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εργολάβος υποστήριζε σε εξώδικο που είχε στείλει στον δήμο Κισσάμου πως όλα τα υλικά στα σχολεία του ανήκουν, ενώ ο δήμος, έπειτα από την ανάδειξη του θέματος, προσέφυγε επίσης δικαστικά, τονίζοντας ότι ο εξοπλισμός των σχολείων δεν αποτελεί υλικό κατεδάφισης και έτσι δεν θα έπρεπε να τον είχε πάρει.

Ωστόσο η τελική απόφαση επί του θέματος θα ληφθεί στις 4 Νοεμβρίου.

Δείτε τι δήλωσε η κα Μπενιουδάκη:

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | «Φέρε πίσω τον εξοπλισμό» είπε το δικαστήριο στον εργολάβο που κατεδαφίζει τα Λύκεια στο Καστέλι | Video

  1. Παραμύθι απίστευτο και με δρακο……

    Ας μας εξηγήσει κάποιος πως γίνεται να λαμβάνονται δημόσια έργα από τέτοιους τύπους….

    1. Γιατί απλούστατα είναι ειδικός στις κατεδαφίσεις! Μας τον σύστησαν για μια γέφυρα που θέλαμε να ξεφορτωθούμε στον Αλικιανό και δεν έμεινε τίποτα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook