Χανιά | «Έστησε πάρτι» με τα ηχεία του αυτοκίνητου στη διαπασών, στη μέση της πλατείας

χανιά-έστησε-πάρτι-με-τα-ηχεία-του-α-1214569

«Πάρτι» στη μέση της πλατείας «έστησε» στο Καστέλι της Κισσάμου την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ ένας νεαρός Χανιώτης προκαλώντας την επέμβαση της Αστυνομίας, που οδήγησε στη σύλληψη του.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ, καθώς ο συλληφθείς, όπως διαπιστώθηκε, είχε στη διαπασών τη μουσική από το αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα να μαζευτεί κόσμος και να προκληθεί συνωστισμός.

Τελικά η παρέμβαση της αστυνομίας που έφθασε στο σημείο έδωσε τέλος στη διασκέδαση των συγκεντρωμένων, ενώ ο «dj» συνελήφθη.

3 thoughts on “Χανιά | «Έστησε πάρτι» με τα ηχεία του αυτοκίνητου στη διαπασών, στη μέση της πλατείας

  1. Εν δυναμει εγκληματίας από τη στιγμή που δε σεβεται τους συμπολιτες του και τους ηλικιωμένους που κινδυνέυουν …. ντροπή να κυκλοφορούν τετοιοι ανευθυνοι . Περαν τουτου το να ακουγεται η μουσικη εκτός του οχήματος αποτελεί παράβαση του ΚΟΚ «Οι παραβάτες τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ και με επιτόπου αφαίρεση της άδειας οδήγησης για 30 ημέρες, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία του άρθρου 103 του παρόντος Κώδικα.» ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ . . . αλλά θα μου πεις αυτός δε σεβεται ουτε τον εαυτό του ο ανοητος . . .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook