Χανιά | «Είμαστε με τις ανάγκες των πολλών, την επιβίωση των αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων»

χανιά-είμαστε-με-τις-ανάγκες-των-πολλ-1219672

Ελπιδοφόρο χαρακτηρίζει τον διπλασιασμό των μελών η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Χανίων, λίγο πριν την διεξαγωγή των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο. Σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος μετρά πάνω από 1200 μέλη. Μέλημά της ΑΣΕ, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε είναι η κάλυψη των αναγκών των πολλών και η επιβίωση των αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού συλλόγου Χανίων στις 31/7/2021 εγκρίθηκαν 694 εγγραφές νέων μελών αυξάνοντας τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου σε πάνω από 1200.

Η Αγωνιστική συνεργασία Εμπόρων Χανίων καλωσορίζει τα νέα μέλη τονίζοντας ότι η μαζικοποίηση του συλλόγου σε μια τόσο δύσκολη εποχή είναι ελπιδοφόρα όμως χρειάζεται να υπάρχει και συνέχεια. Η ουσιαστική συμμετοχή των μελών στις συλλογικές διαδικασίες θα καθορίσουν το επόμενο διάστημα τον προσανατολισμό που θα έχει ο σύλλογος.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ Η ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ;

Το προεδρείο του Εμπορικού συλλόγου την προηγουμένη τριετία (2018-2021) αποδέχτηκε στην πράξη τη απελευθέρωση του ωραρίου.

Δεν διεκδίκησε τη νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας κ.α. Στην ουσία δεν υπεράσπισε τα συμφέροντα των αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων αλλά με την στάση του εξυπηρέτησε τα θέλω των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων και των πολυεθνικών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών μελών είναι αυτοαπασχολούμενοι και μικροί έμποροι. Το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα εκλεγεί πρέπει να υπηρετεί τα συμφέροντα και τις ανάγκες αυτής της πλειοψηφίας. Πρέπει να έχει απέναντι του τα συμφέροντα των λίγων (Πολυεθνικών και μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων).

Η δικιά μας θέση και στάση είναι αδιαπραγμάτευτη. Είμαστε με τις ανάγκες των πολλών ,την επιβίωση των αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων.

Το έχουμε αποδείξει στην πράξη και από την θέση της διοίκησης (2015-2018). Σε αυτό τον δρόμο σε καλούμε να βαδίσουμε από κοινού με πρώτο σταθμό την συμμετοχή σας στις εκλογικές διαδικασίες του Εμπορικού συλλόγου που θα γίνουν στις 15-16 Σεπτέμβρη δυναμώνοντας τις συνεπείς δυνάμεις της Αγωνιστικής συνεργασίας εμπόρων Χανίων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook