Χανιά | «Δεν είναι αδιάβλητη η διαδικασία» – Παραίτηση Μανούσου Λιονάκη από την εφορευτική στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

χανιά-δεν-είναι-αδιάβλητη-η-διαδικασ-1440144

Την παραίτησή του από πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής σε μια από τις κάλπες που στήθηκαν για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, υπέβαλε ο Μανούσος Λιονάκης. Ο πρώην αντιδήμαρχος Χανίων, ο οποίος έχει διατελέσει και πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Χανίων και επί δεκαετίες στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε κατηγορίες ότι η εκλογική διαδικασία… μπάζει νερά.

«Δεν είναι αδιάβλητες οι εκλογές. Δεν τηρείται σωστό μητρώο και ο καθένας μπορεί να πάει σε μια κάλπη, να ψηφίσει, μετά σε μια άλλη κάλπη, να ψηφίσει κι εκεί, μετά σε μια τρίτη και σε όσες άλλες προλάβει. Είχα δεχτεί να συμμετάσχω στην εφορευτική στη 2η κάλπη των Χανίων ως πρόεδρος αλλά βλέποντας αυτό που γίνεται, και μετά από 30 εκλογικές αναμετρήσεις που έχω συμμετάσχει, δεν πρόκειται να είμαι μέρος και να φέρω ευθύνη γι’ αυτό», ανέφερε ο κ. Λιονάκης στο zarpanews.gr, εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του.

Η γραμματέας της Ν.Ε. Χανίων του κόμματος, Χρύσα Χαριτάκη, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για την εξέλιξη αυτή.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | «Δεν είναι αδιάβλητη η διαδικασία» – Παραίτηση Μανούσου Λιονάκη από την εφορευτική στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

  1. Μα δεν περιμέναμε τίποτα από το κόμμα που κατάστρεψε τη χώρα και το λαό. Κλεφτρόνια, παπατζης και λαμόγια ! Παλιά μου τέχνη κόσκινο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook