Χανιά | «Χρυσές» οι νεάνιδες του ΝΟΧ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

χανιά-χρυσές-οι-νεάνιδες-του-νοχ-στο-1308318

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων.

Τα κορίτσια κατάφεραν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του ελεύθερου ομαδικού, μια επιτυχία που επιβεβαιώνει το ταλέντο και τις μεγάλες τους δυνατότητες. Ως εκ τούτου, μετά τα δύο χάλκινα μετάλλια που κέρδισε στο τεχνικό ομαδικό και το κόμπο, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κατέκτησε κι ένα τρίτο μετάλλιο και μάλιστα χρυσό στο αγώνισμα του ελεύθερου ομαδικού.

Η τρίτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα ολοκληρώθηκε επίσης με μια εξαιρετική χορογραφία στο σόλο από την Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, η οποία επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση της 6ης θέσης.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα στους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή για τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι τα εξής:

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

• 1η θέση – 78.1667β.: Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ξηραφάκη Μαρία, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τσιφετάκη Μαρία, Κοκκινάκη Μαρία (Μηνά Μαρία R, Μπλεμπλιδάκη Ελένη R)

ΣΟΛΟ

• 6η θέση – 76.5000β.: Κρομμυδάκη Ιφιγένεια

• 13 θέση – 74.0000β.: Νίκου Γαρυφαλιάνα

• 17 θέση – 71.8667β.: Τζατζιμάκη Αγγελική

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook