Χανιά | «Χόρεψαν παρέα» με τον «Ζάλο» στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς | Photos

χανιά-χόρεψαν-παρέα-με-τον-ζάλο-στ-849315

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 14 Απριλίου για 3η συνεχή χρονιά η εκδήλωση «Χορεύουμε παρέα» που διοργανώνει το μουσικοχορευτικό εργαστήρι Χανίων «ο Ζάλος», η οποία πλέον αποτελεί θεσμό για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Τόπος διεξαγωγής φέτος ήταν η καρδιά της πόλης των Χανίων, η δημοτική αγορά, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες Γιώργος Φραντζεσκάκης, Γιώργος Στρατάκης, Γιάννης Γιακουμακης, Γιάννης Παυλουδακης και Γιάννης Δημητρογιαννακης, νέα παιδιά με όρεξη, αγάπη και σεβασμό για την Κρητική μουσική.

Ευχάριστη έκπληξη για όσους παρευρεθηκαν στην εκδήλωση ήταν και η παρουσία του πολιτιστικου συλλόγου Παφου «Ιεροι κήποι», αφού πέρα από την εκτέλεση των τοπικών τους χορών συμμετείχαν και στους κρητικους με ιδιαίτερη επιτυχία, επιβεβαιωνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν Κρήτη και Κύπρο.

Για άλλη μια φορά ντόπιοι και επισκέπτες των Χανίων έγιναν μια παρέα με τον πιο ευχάριστο τρόπο στα πλαίσια έναρξης της θερινής περιόδου, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook