Χανιά | «Από 100 πήγε 300» – Διαμαρτυρία αγροτών έξω από τη ΔΕΗ για το πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα | Video+Photos

χανιά-από-100-πήγε-300-διαμαρτυρία-αγρο-1361738

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής αγρότες, μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων, διαμαρτυρόμενοι για τις πολύ μεγάλες αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

«Ένα ηλεκτρικό αρμεκτικό που έκαιγε περίπου 100 ευρώ τον μήνα, τώρα καταναλώνει 300 ευρώ και παραπάνω. Και την ίδια ώρα, οι τιμές στα προϊόντα που παράγουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν αυξάνονται. Όσο για τα μέτρα στήριξης, αν η κυβέρνηση ήθελε πραγματικά να βοηθήσει, θα έπρεπε να ασκήσει πολιτική στην κατεύθυνση μείωσης των τιμών», ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μανούσος Σταυριανουδάκης.

Έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ είχε τοποθετηθεί μικροφωνική, από την οποία ακούγονταν τραγούδια, ενώ υπήρχε και αισθητή αστυνομική παρουσία. Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν μέτρα στην κατεύθυνση μείωσης του κόστους παραγωγής, μεταξύ αυτών στις τιμές του ρεύματος, των λιπασμάτων, των αγροεφοδίων.

«Στις 31 Ιανουαρίου, ημέρα Δευτέρα, προγραμματίζουμε αγροτικό συλλαλητήριο, με συγκέντρωση στον κόμβο Μουρνιών και στη συνέχεια θα κατεβούμε στα Χανιά. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη πιά», είπε ακόμα ο κ. Σταυριανουδάκης.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | «Από 100 πήγε 300» – Διαμαρτυρία αγροτών έξω από τη ΔΕΗ για το πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα | Video+Photos

  1. Αυτά παθαίνουμε όταν χρησιμοποιούμε το πανάκριβο εισαγομενο εξ Αμερικής υγροποιημένο φυσικό αέριο για ηλεκτροπαραγωγή, $ 25/1000 κυβικα πόδια, με εντολή παρακαλώ της κυβέρνησης, όταν το ΝΤΟΠΙΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ….ΜΟΝΟ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ $ 6/1000 ΚΥΒΙΚΑ ΠΟΔΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ 25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 4 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook