Χανιά | «Απαράδεκτο που ο Δήμος έχει αφήσει τη Σούδα αστόλιστη» – Αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες της περιοχής

χανιά-απαράδεκτο-που-ο-δήμος-έχει-αφή-1582762

Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στους επιχειρηματίες της Σούδας, το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της περιοχής.

Η Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας, με ανακοίνωση τους, ρίχνουν βολές στον Δήμαρχο και τους Αρμόδιους Αντιδημάρχους.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τους αναφέρεται:

«H Ένωση επιχειρηματιών δημοτικής ενότητας Σούδας θεωρεί απαράδεκτο τον Δήμο Χανίων και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο που έχει αφήσει την είσοδο της πόλης μας, που θεωρείται η Σούδα, αστόλιστη…

Από όσο γνωρίζουμε το τοπικό συμβούλιο της Σούδας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το στόλισμα αλλά δεν έχει υλοποιηθεί ο στολισμός που θα έπρεπε.. είναι ντροπή».

Η Ένωση, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το πράγμα, σχετικά με την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μετά την δημοσίευση της ανακοίνωσης, επισημαίνει τα εξής:

«Προς αποκατάσταση παρεξηγήσεως του άρθρου που ανεβάσαμε στα ΜΜΕ στις 7/12 του 2022 σχετικά με τον στολισμό της πλατείας της Σούδας καθώς και της ευρύτερης περιοχής θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι δεν ευθύνεται το τοπικό συμβούλιο ούτε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σούδας κύριος Μιχάλης Τσουπάκης.

Το όλο θέμα αναστάτωση σε έχει προέλθει από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στολισμού κύριο Ιωάννη Νικηφοράκη ο οποίος για 4 χρόνια προσπαθεί να μειώσει την περιοχή μας με ότι αυτό συνεπάγεται. Ζητάμε την ειλικρινή συγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής καθώς και από τους επαγγελματίες καθώς και εμείς ντρεπόμαστε για αυτές τις εξελίξεις»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook