Χανιά | Πυρά Σταθάκη σε Μυλωνάκη για το Φορολογικό ΚΕΠ στην Κίσσαμο – «Το οδηγείτε στο κλείσιμο»

χανιά-πυρά-σταθάκη-σε-μυλωνάκη-για-το-1619606

Ανακοίνωση, με την οποία ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή για την υποβάθμιση, όπως λέει, του γραφείου εξυπηρέτησης φορολογούμενων στον δήμο Κισσάμου, εξέδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, Θοδωρής Σταθάκης.

Αναφέρει:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε μια συνειδητή επιλογή υποβάθμισης της λειτουργίας του «Φορολογικού ΚΕΠ» , στην πόλη της Κισσάμου και το μοναδικό στον δήμο Κισσάμου, μετά και το κλείσιμο της υπηρεσίας της Εφορίας που λειτουργούσε δεκαετίες πρίν.

Το Γραφείο  Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων πολιτών του δήμου Κισσάμου λειτουργούσε καθημερινά, κατά την διάρκεια του covid-19  και μετά ξεκίνησε η υποβάθμισή της λειτουργίας του με πρόφαση ότι δεν εξυπηρετεί αρκετό όγκο υποθέσεων πολιτών και λειτουργεί μια φορά την εβδομάδα ( Κάθε Δευτέρα).

Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα στο να λειτουργεί καθημερινά το γραφείο και τις πολύ σημαντικές επιπτώσεις που έχει στους δημότες μας  η μετακίνηση τους  προς την πόλη των Χανίων από οικονομικής και όχι μόνο άποψης.

Με θλίβει το γεγονός ότι η δημοτική αρχή Κισσάμου αντί να διαφωνήσει με αυτήν την πρακτική και να αντιδράσει, ζητώντας την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Φορολογικού Γραφείου, έρχεται και συναινεί σε αυτήν την υποβάθμιση και με ενέργειες που σχεδιάζει ( μετακίνηση του γραφείου), θα οδηγήσει στο τελειωτικό κλείσιμο και θα κατηγορηθεί ο δήμος μας γι’αυτό.

Κύριε Δήμαρχε σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων έστω μια φορά και πράξετε τα δέοντα για του δημότες μας, μην συντελείται στην επιπλέον ταλαιπωρία και οικονομική τους εξόντωση.  Σας παραθέτω μια φωτογραφία έξω από το γραφείο 11 το πρωί την Δευτέρα 30 – 01-2023, για να διαπιστώσετε την προσέλευση του κόσμου και πόσο χρόνο χρειάζονται να εξυπηρετηθούν και στο εδώ γραφείο.

Με εκτίμηση                                      31 -01-2023

Σταθάκης Θεόδωρος

Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης δήμου Κισσάμου»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook