Χανιά | Ψηφίζουν οι μηχανικοί του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης | Photos

Στις κάλπες βρέθηκαν από το πρωί της Κυριακής σε Χανιά και Ρέθυμνο οι μηχανικοί, προκειμένου να ψηφίσουν για το επάγγελμα και τον κλάδο τους, στις εκλογές του Τοπικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Δυτικής

Από τις 07.00 το πρωί μέχρι τις 19.00 το απόγευμα στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Νεάρχου, συγκεντρώθηκαν τακτικά μέλη του Επιμελητηρίου για να εκλέξουν από τους 6 υποψήφιους συνδυασμούς τα μέλη της διοίκησης του Κεντρικού ΤΕΕ, της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, των Επιστημονικών Επιτροπών Ειδικοτήτων και του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου, καθώς και του τοπικού παραρτήματος.

Μιλώντας στο zarpanews.gr o Πρόεδρος τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήματος Δυτικής Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος, Σοφιανός Σπύρος, τόνισε τα εξής: «Ξεκίνησε η διαδικασία ομαλά σε Χανιά και Ρέθυμνο. Εμείς έχουμε 6 υποψήφιους συνδυασμούς για την τοπική αντιπροσωπεία, με συνολικά πάνω από 150 υποψηφίους. Το βασικό στοιχείο που θέλει αυτή τη στιγμή το ΤΕΕ είναι η συμμετοχή και να κυλήσει ομαλά η διαδικασία.Παραδοσιακά οι Μηχανικοί σε περιφερειακό επίπεδο τουλάχιστον είχαν ούτως η άλλως συμμετοχή και ελπίζουμε να διατηρηθεί και τώρα με στόχο να ενδυναμωθεί και το ΤΕΕ στο ρόλο που οφείλει να παίξει στα επόμενα χρόνια”.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ