Χανιά | Ψάχνουν τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου στα Σφακιά – Αυτόπτες μάρτυρες αναζητά η αστυνομία

χανιά-ψάχνουν-τον-δράστη-του-αιματηρο-1048363

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης του αιματηρού περιστατικού στην Ίμπρο Σφακίων την Παρασκευή, όπου τραυματίστηκε από όπλο ένας 42χρονος κάτοικος της περιοχής, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού (δείτε ΕΔΩ).

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων συνεχίζει τις έρευνες και αναζητά μάρτυρες για το συμβάν στον επαρχιακό δρόμο Βρυσών – Σφακίων, έξω από το καφενείο του χωριού.

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε μία ή δύο φορές το θύμα, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό και ένα τραύμα μονής εισόδου στον δεξί μηρό.

Πηγές αναφέρουν ότι ο 42χρονος βρισκόταν στο δρόμο έξω από το καφενείο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, βγήκε από μέσα ο δράστης και τον πυροβόλησε. Άγνωστο είναι αν προηγήθηκε διαπληκτισμός. Πάντως θύτης και θύμα φέρονται να είχαν οικογενειακές διαφορές από το παρελθόν.

Στο Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται ο 42χρονος, δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, ενώ την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών είναι εστιασμένες στην ευρύτερη περιοχή των Σφακίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook