Χανιά | Πρωτοβουλία Αντίστασης: Σιωπά προκλητικά το ΚΕΝΑΠ για τον Μαροκινό στρατιωτικό

χανιά-πρωτοβουλία-αντίστασης-σιωπά-π-1012566

Στο περιστατικό με τον Μαροκινό στρατιωτικό που φέρεται να νόσησε από τον κορονοϊό, αναφέρεται με ανακοίνωση της η Πρωτοβουλία Αντίστασης:

«Όπως έγινε γνωστό από τοπικά και πανελλαδικά ΜΜΕ, το πρώτο κρούσμα στα Χανιά είναι στρατιωτικός που εκπαιδευόταν στο ΚΕΝΑΠ μαζί με άλλους νατοϊκούς και διέμεναν σε ξενοδοχεία της πόλης και κυκλοφορούσαν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα.

Καμιά όμως ανακοίνωση από τις λαλίστατες αρχές για αυτό το κρούσμα. Υπάρχουν άλλα κρούσματα; Για ποιο λόγο άλλωστε να ενημερώσουν τους «ιθαγενείς» ; Οι αμερικανονατοϊκοί δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα ούτε για τα τοξικά και ραδιενεργά όπλα τους και τη χρήση τους, ούτε για τη συμπεριφορά τους απέναντι στο λαό μας, ούτε βέβαια για τους βομβαρδισμούς χωρών τις δολοφονίες αμάχων και τον ξεριζωμό εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ νίπτει τας χείρας της «αφού η διάγνωση έγινε εκτός Ελλάδας» , το δε ΚΕΝΑΠ σιωπά προκλητικά.

Που είναι λοιπόν η «κρατική ευθύνη» απέναντι στους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία και σε καταστήματα ,απέναντι στο λαό των Χανίων συνολικά, όταν οι νατοϊκοί κυκλοφορούσαν ελευθέρα μέχρι σήμερα άμεσα μας; Γι αυτούς δεν ισχύει η ατομική ευθύνη;

Αυτό που είναι γεγονός είναι ότι σ’ αυτόν τον τόπο συμπεριφέρονται πάντα σαν κατακτητές και η ανθρωπότητα συνολικά έχει πληρώσει πολύ ακριβά την απαξίωση της ζωής από τους κατακτητές. Από την εξολόθρευση των ιθαγενών της Αμερικής μέχρι τις σημερινές βόμβες ισοπέδωσης χωρών οι λαοί πληρώνουν με το αίμα τους την απληστία των ιμπεριαλιστών και τις μωροφιλοδοξίες των υποτακτικών τους. Ο λαός μας αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του απέναντι στον εαυτό του και τη νέα γενιά χρειάζεται να διεκδικήσει συλλογικά τα δικαιώματα τους στη ζωή και τη δουλειά. Για πλήρη και δωρεάν περίθαλψη για όλους. Για το ξεπέταγμα όλων των ξένων στρατιωτικών βάσεων και δραστηριοτήτων από τον τόπο μας.

ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook