Χανιά | Πρώτη βραδιά μετά την καραντίνα – Κατέβηκαν για μια… πολυπόθητη βόλτα | Photos

χανιά-πρώτη-βραδιά-μετά-την-καραντίνα-1216372

Έπειτα από έξι περίπου μήνες, η εστίαση άνοιξε και στα Χανιά και πλέον ο κόσμος μπορεί να πιει ένα ποτό στα καταστήματα της πόλης, χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγει σε τεχνάσματα.

Αρκετοί Χανιώτες αποφάσισαν να το διασκεδάσουν, έστω και με τους περιορισμούς που υπάρχουν, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Πρώτη βραδιά μετά την καραντίνα – Κατέβηκαν για μια… πολυπόθητη βόλτα | Photos

  1. Καλά μήπως είναι καιρός να τελειώνουμε με το παραμύθι του Κορωνοϊού?? Ειδικά μετά την σημερινή εικόνα του άκρατου συνωστισμού στο λιμάνι με τον κόσμο να συγκρούεται στο αναμεταξύ του ειδικά στην γνωστή στροφή Παλλάς-Barbarosa που δεν είχε μείνει χώρος ούτε για μια σειρά ανθρώπων ο ένας πίσω από τον άλλον!…πόσω μάλλον ορδών πλήθους!
    Τα τραπέζια ειδικά σ’ όλο τον χώρο του Λιμανιού είχαν τόσο επεκταθεί….με τον κόσμο σε αλλόφρονα κατάσταση να ψάχνει για τραπέζι που μόνο για μέτρα που τηρήθηκαν δεν γίνεται να μιλάμε!! Ας μην μας ζαλίζουν τα ούμπαλα περί πανδημίας(?) και λοιπών μεταλλάξεων γιατί μόνο κάτι τέτοιο δεν ισχύει μετά τον τόσο συνωστισμό!! Και καλά κάνουν οι άνθρωποι όταν σου «τρώνε»τζάμπσ κι άδικα τόσο χρόνο από την ζωή σου… τρομοκρατώντας κι από πάνω …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook