Χανιά | Από σήμερα Πρωτομαγιά προσβάσιμο και από τις δύο εισόδους το Φαράγγι της Σαμαριάς

χανιά-από-σήμερα-πρωτομαγιά-προσβάσι-1345948

Ανοικτός είναι από το Σάββατο 29 Απριλίου ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς. Η πρόσβαση θα γίνεται μόνο από την Αγία Ρουμέλη, ενώ από σήμερα, Δευτέρα 1 Μαΐου το φαράγγι θα είναι προσβάσιμο σε όλο το μήκος του.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής (ΟΦΥΠΕΚΑ), σας ενημερώνει ότι το Φαράγγι της Σαμαριάς θα ανοίξει για το κοινό, το Σάββατο 29 Απριλίου, μόνο από την Αγία Ρουμέλη (νότια είσοδος) για τα πρώτα 2 χλμ του μονοπατιού, έως το χώρο ανάπαυσης «Χριστός», κατά τις ώρες 07:00 – 16:00.

Επισημαίνεται ότι σε κάθε περίπτωση, οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν εξέλθει του Εθνικού Δρυμού το αργότερο έως τις 18:00.

Από τη Δευτέρα 01 Μαΐου, ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς αναμένεται να είναι προσβάσιμος και από τις δύο εισόδους για το σύνολο της διαδρομής.

Υπενθυμίζεται ότι για την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων, καθώς και για πληροφορίες που αφορούν τον Εθνικό Δρυμό (π.χ., ωράριο λειτουργίας, κατηγορίες εισιτηρίων, την διαδρομή, την ασφάλεια, κ.λπ.) μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: samaria-tickets.necca.gov.gr/checkout

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook