Χανιά | Προσοχή ζητάει από τους δημότες εξαιτίας της κακοκαιρίας ο δήμαρχος Αποκόρωνα

χανιά-προσοχή-ζητάει-από-τους-δημότες-1178610

Την προσοχή στους δημότες του εφιστά με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Αποκόρωνα, κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης με αφορμή την κακοκαιρία που εδώ και κάποιες ώρες πλήττει και την ευρύτερη περιοχή:

Ο Δήμος Αποκορώνου σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Χανίων βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας και όπου παραστεί ανάγκη θα δράσουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσουν οι πολίτες, σύμφωνα με τον σχεδιασμό.

Συνιστούμε προς όλους να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Να αποφεύγεται η διάσχιση χειμάρρων και ρεμάτων είτε πεζοί ή με οχήματα και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι μετακινήσεις να περιορίζονται στις παντελώς απαραίτητες παίρνοντας τα ενδεικνυόμενα μέτρα αυτοπροστασίας, ενημερώνοντας τους οικείους τους για τις μετακινήσεις τους.

Σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας (Δελτίο Τύπου) είχαμε καλέσει τους κτηνοτρόφους μας να προστατέψουν το ζωικό κεφάλαιό τους και να εφοδιαστούν με τις απαραίτητες τροφές.

Με την συνεργασία όλων μας θα τα καταφέρουμε και πάλι!!!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Δήμαρχος: 6948375990

Κοτσιφάκης Αντώνιος: 6945379427

Αθητάκης Ιωάννης: 6948529398

Μαρκουλάκης Γεώργιος: 6974506195»

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Προσοχή ζητάει από τους δημότες εξαιτίας της κακοκαιρίας ο δήμαρχος Αποκόρωνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook