Χανιά | Προσοχή στο Κουμ Καπί: Η θάλασσα «καταπίνει» το παραλιακό μέτωπο | Photos

χανιά-προσοχή-στο-κουμ-καπί-η-θάλασσα-978981

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται σε όσους περνούν από το Κουμ Καπί αφού αρκετά είναι τα σημεία που το πλακόστρωτο έχει υποχωρήσει.

Ως αποτέλεσμα των ισχυρών κυμάτων που πλήττουν τις ακτές των Χανίων τις τελευταίες μέρες, το έδαφος έχει «φαγωθεί» από τη διάβρωση και… καταρρέει (δείτε τις πρωινές καθιζήσεις ΕΔΩ).

Στο σημείο έχουν σπεύσει οι αρμόδιοι από πλευράς δήμου, περιφράσσοντας τα σημεία και τοποθετώντας κώνους, όμως καλό θα ήταν, ειδικά το βράδυ που η ορατότητα είναι περιορισμένη, πεζοί αλλά και οδηγοί να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα…

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Προσοχή στο Κουμ Καπί: Η θάλασσα «καταπίνει» το παραλιακό μέτωπο | Photos

  1. Η θάλασσα Δεν καταπίνει κανένα μέτωπο. Η θάλασσα διεκδικεί αυτό που είχε για εκατοντάδες χρόνια. Η παρέμβαση του ανθρώπου στη συγκεκριμένη περιοχή ήταν τραγικά ερασιτεχνική και εγωιστική .Χωρίς καμία προφύλαξη της κινηματογραφικής και χωρίς συντήρηση.
    Εβίβες.

  2. Ας το καταπιεί μπάς και φιλοτιμηθούν να διευρύνουν το μονοπάτι που αποκαλούν πεζοδρόμιο απέναντι από τη σαμπιοναρα προς τη θάλασσα. Ούτε καρότσι δε χωράει να περάσει, βάζουν ξαναβάζουν κώνους, τη προφανή λύση της διεύρυνσης τη σκέφτηκε κανείς;

  3. Η φύση εκδικείται και τα περνει πίσω . Όταν χτίζεις πάνω στην άμμο αυτά γινονται. Και δεν φταει καμιά δημοτική αρχή για της τρύπες εκτός από αυτή του τέλος του 80 που το μπαζωσε με τσιμέντο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook