Χανιά | Προσοχή στις μετακινήσεις στους δρόμους του νομού! Ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας για τους οδηγούς

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους οδηγούς « να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Χανίων, διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το Νομό μας τον περασμένο χειμώνα», έδωσε στην δημοσιότητα η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητα Χανίων ενημερώνει του πολίτες ότι λόγω του αυξημένου φόρτου κυκλοφορίας εν όψει των ημερών εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Χανίων, διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το Νομό μας τον περασμένο χειμώνα.

Επίσης επισημαίνεται συγκεκριμένα ότι :

1)            ο δρόμος Καστέλι – Πλάτανος – Σφηνάρι – Κεραμωτή, στο τμήμα Άνω Σφηνάρι – Κεραμωτή, θα είναι ανοιχτός μονάχα για τα ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ εξαιρούνται τα βαρέα οχήματα για λόγους ασφαλείας.

2)            ο επαρχιακός δρόμος Φουρνές – Μεσκλά – Zούρβα θα παραμείνει κλειστός διότι ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές που προκάλεσαν οι θεομηνίες  του χειμώνα.

Συνεπώς, παρακαλούνται οι κάτοικοι, και οι διερχόμενοι πεζοί και οδηγοί από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.»

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ