Χανιά | Προσοχή όσοι οδηγάτε στον ΒΟΑΚ – Βρέχει… κλαδιά! | Photos

χανιά-προσοχή-όσοι-οδηγάτε-στον-βοακ-8211-932689

Σοβαρό πρόβλημα έχουν δημιουργήσει οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή του Αποκόρωνα και συγκεκριμένα σε τμήματα της εθνικής οδού, αφού καμμένα από τις φωτιές δέντρα… «διαλύουν»!

Το αποτέλεσμα ενός μεγάλου κλαδιού που ξεκόλλησε από δέντρο φαίνεται και στην φωτογραφία του zarpanews.gr.

Ο οδηγός ενός smart είδε το παρμπρίζ του να γίνεται θρύψαλα όταν ένα μεγάλο κλαδί προσγειώθηκε πάνω στο αμάξι, καθώς οδηγούσε στο ΒΟΑΚ. Ευτυχώς, δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και ο οδηγός διατήρησε την ψυχραιμία του.

Η πυροσβεστική βρίσκεται στο σημείο κοντά στις Βρύσσες και καθαρίζει το οδόστρωμα από τα πεσμένα κλαδιά που εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία.

Παράλληλα, οι δρόμοι έχουν γεμίσει με πευκοβελόνες, με την απειλή μιας πυρκαγιάς, ενισχυμένη από τους έντονους νοτιάδες, να… τρομάζει.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Προσοχή όσοι οδηγάτε στον ΒΟΑΚ – Βρέχει… κλαδιά! | Photos

  1. Λάθος η έκφραση «Σοβαρό πρόβλημα έχουν δημιουργήσει οι ισχυροί άνεμοι» που δεν χροισιμοποιειτε μόνο εδώ αλλά είναι γενικό το κακό.Και εξηγούμε ΔΕΝ δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα οι ισχυροί άνεμοι, αλλά η ανύπαρκτη προνοητικοτητα για να αποφευχθούν τέτοια γεγονότα.Τους άνεμους δεν τους σταματάς ένα όμως δέντρο που κρέμεται σαν χάρος πάνω από τα κεφάλια ανυποψίαστων ανθρωπον μπορείς να το κόψεις ,και πόσα ακόμα παραδείγματα,αλλά είναι εύκολο να λέμε φταίει ο…. στρατηγός άνεμος και όχι η βλακεία που μας δέρνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook