Χανιά | Προσοχή: Εργασίες στο οδόστρωμα της Ηρώων Πολυτεχνείου στην Κίσσαμο – Πότε ξεκινούν

χανιά-προσοχή-εργασίες-στο-οδόστρωμα-1666283

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου, «Επείγουσες Εργασίες Αντιμετώπισης Κατολισθήσεων και Αποκατάσταση Οδοστρωμάτων και Τεχνικών στην Επαρχιακή Οδό 1 και τους Συνδεόμενους Δρόμους», ενημερώνουμε τους δημότες και επισκέπτες μας για την έναρξη εργασιών από τον ανάδοχο του έργου υπό την επίβλεψη της  Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Οι εργασίες αφορούν στην ανακατασκευή και αντικατάσταση του ασφαλτικού τάπητα της Ηρώων Πολυτεχνείου στην πόλη της Κισάμου και συγκεκριμένα από την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (διασταύρωση με την Οδό Ομογενών Αμερικής) μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Καρδαντώνη (γέφυρα Αγ.Γεωργίου Πύργου).

Οι εργασίες θα γίνουν τμηματικά σε δύο φάσεις και για το λόγο αυτό θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κίνηση των οχημάτων. 

Κατά την 1η φάση, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου από την οδό Βαρδαντώνη (δημοτικό πάρκινγκ) μέχρι την οδό Καρδαντώνη (γέφυρα Αγ. Γεωργίου Πύργου). Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των παρακαμπτήριων οδών Βαρδαντώνη- Λιονάκη- Αγαμέμνονος- Καρδαντώνη, οι οποίοι θα γίνουν διπλής κατεύθυνσης.

Κατά την 2η φάση, η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου από τη διασταύρωση με την οδό Ομογενών Αμερικής (πλατεία Ελ. Βενιζέλου) μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Βαρδαντώνη, θα γίνεται εκ περιτροπής με την κατάλληλη σήμανση.

Οι ανωτέρω εργασίες που θα ξεκινήσουν το Σάββατο 23/09/2023 και θα διαρκέσουν έως και την Δευτέρα 2/10/2023, θα εκτελούνται τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τις βραδινές ώρες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν αυξημένη προσοχή και να ακολουθούν την σήμανση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook