Χανιά | Προσοχή! Χρυσοδάκτυλος απατεώνας αποσπά προκαταβολές για σπίτια που δήθεν νοικιάζει μέσω εταιρείας – Δείτε την κομπίνα που έχει στήσει

χανιά-προσοχή-χρυσοδάκτυλος-απατεών-1118394

«Χρυσές δουλείες» κάνει επιτήδειος, που καταφέρνει και εξαπατά ανυποψίαστους συμπολίτες μας, αποσπώντας τους σημαντικά χρηματικά ποσά, καθώς εμφανίζεται διαχειριστής εταιρίας που μισθώνει κατοικίες.

Τα θύματα εξαπάτησης έχουν γνωστοποιήσει την περιπέτεια τους στις αστυνομικές αρχές, και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν και στο zarpanews.gr, ο «χρυσοδάκτυλος» απατεώνας, εμφανίζεται σε ανυποψίαστους υποψήφιους ενοικιαστές, ζητώντας εγγύηση για να κλείσει σπίτι και μετά γίνεται καπνός.

Μάλιστα η κομπίνα που έχει στήσει είναι τόσο έξυπνη, καθώς ο ίδιος για να γίνει πιστευτός νοικιάζει σπίτια με βραχυχρόνια μίσθωση τα οποία παρουσιάζει ως ενοικιαζόμενες κατοικίες για μακροχρόνια μίσθωση.

Σημειώνεται δε πως σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μαζί του εμφανίζεται και μια έγκυος γυναίκα.

Στην τελευταία περίπτωση απάτης είχε νοικιάσει ένα σπίτι για λίγες ημέρες το οποίο παρουσίαζε ως υποψήφιο για μακροχρόνια ενοικίαση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι καταγγέλλοντες στο zarpanews.gr για τα περιστατικά απάτης έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Παράλληλα δε έχουν γίνει και σχετικές αναρτήσεις από τους παθόντες στα social media.

Σε δύο περιπτώσεις συμπολίτες μας που έχουν πέσει θύματα του επιτηδείου αναφέρουν χαρακτηριστικά:

——«Ε όχι δεν το πιστεύω ότι θα  συνέβαινε κι αυτό σε μας!! ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ στα Χανιά  με τις αγγελίες που διαβάζουμε. Έπεσε θύμα η η μητέρα μου, πήγε να νοικιάσει σπίτι έδωσε δύο ενοίκια κανονικά με απόδειξη και οι υποτιθέμενοι ιδιοκτήτες όπως και το σπίτι άφαντοι!

Είναι γνωστοί στην ασφάλεια  για την δραστηριότητα τους. Νοικιάζουν σπίτια με την μέρα και μετά εμφανίζονται σαν διαχειριστές αυτών των σπιτιών τα βάζουν στην αγγελία και ψάχνουν για θύματα!»

——-«Κυκλοφορεί ζευγάρι με την κοπέλα να είναι έγκυος (λογικά) και ο άντρας λεπτός με τατουάζ στα χέρια μελαχρινός κοντά στα 1,70 λογικά από Θεσσαλονίκη, Ανεβάζει σπίτια σε σελίδες του Facebook παρουσιάζεται σαν διαχειριστής εταιρίας και ζητάει εγγύηση από τους πιθανούς ενοικιαστές για να «κλείσει» το σπίτι δίνει μια υποτυπώδη απόδειξη και προσπαθεί να φαει λεφτά από τον κόσμο… Εμάς μας έτυχε στα Χανιά είχε νοικιάσει ένα σπίτι airbnb και το έδειχνε να νοικιαστεί για μακροχρόνια ενοικίαση και λέγοντας μας ότι το συμβόλαιο θα είναι για έναν χρόνο αλλά χρειαζόταν και την εγγύηση και το ενοίκιο για να γίνει συμβόλαιο… Καταφέραμε τον ζορίσαμε και πήραμε παλι καλά τα χρήματα μας πίσω αλλά υπάρχει η περίπτωση και να το έκανε και σε άλλους ή να προσπαθήσει να το ξανά κάνει!!!»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook