Χανιά | Προσκύνημα στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό

χανιά-προσκύνημα-στον-όσιο-νικηφόρο-τ-920999

Προσκύνημα στον Ι. Προσκυνηματικό Ναό Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, στο Σηρικάρι Κισσάμου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου, Αμφιλόχιου, διοργανώνεται την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 18.00, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η Ερανική Επιτροπής Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού.

Αναλυτικά το σχετικό ενημερωτικό κείμενο

Εκ της Ερανικής Επιτροπής Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού ανακοινώνεται ότι, κατόπιν αιτήματος πολλών προσκυνητών που ευλαβούνται τον Άγιο, το εσπέρας της Κυριακής, 15 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται προσκύνημα εις τον Ι. Προσκυνηματικό Ναό Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, Σιρικάρι Κισάμου, γενέθλια γη του Οσίου Νικηφόρου, ως επίσης και εις την πατρική οικία του Οσίου, η οποία ευρίσκεται πλησίον του προσκυνηματικού Ναού.

Ώρα 6.00μ.μ θα τελεστεί Ιερά Παράκλησις του Οσίου Νικηφόρου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. Προς διευκόλυνση και συμμετοχή των ευλαβών προσκυνητών από την πόλη των Χανίων θα υπάρξει μέριμνα μεταφοράς με λεωφορεία.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το τηλ. 6937698783, υπεύθυνη κα Νίκη. Μέριμνα μεταφοράς έχει ληφθεί και από την Κίσαμο (Καστέλι), με προγραμματισμένη ώρα αναχώρησις 4.30μ.μ.. Όσοι επιθυμούν παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το τηλ. 2822022128 (εσωτ. 5), υπεύθυνος κος Μποτωνάκης και 6971664524 κ.Μανολία. Αριθμός θέσεων περιορισμένος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook