Χανιά | Προσφορά αγάπης για το Πάσχα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο  του Δήμου Αποκορώνου

χανιά-προσφορά-αγάπης-για-το-πάσχα-από-1213663

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, του Δ Αποκορώνου ενόψει του Πάσχα ετοίμασε πασχαλινά πακέτα – τσάντες προσφοράς και ΑΓΑΠΗΣ για τις ευπαθείς ομάδες.

Όπως αναφέρεται σχετικά «πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο και αφορά 385 οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, ενώ  παράλληλα ενεργοποιεί την τοπική κοινωνία, ενισχύει την κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Αποκόρωνα.

Μέσα σε κλίμα ανθρώπινης αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης, η πασχαλινή διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει ήδη ξεκινήσει από χθες  Μ.Τρίτη 27 Απρίλη και ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απρίλη με διανομή «κατ’ οίκον»  και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό .

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης και η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου ευχαριστεί όλους τους απλούς πολίτες ,ντόπιους κι Ευρωπαίους, που στέκονται αρωγοί στο δύσκολο έργο ,τους παραγωγούς και επιχειρηματίες που προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, τους ιερείς, τους  εργαζόμενους στις Κοινωνικές Υπηρεσίες  του  Δήμου καθώς και τους Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την ανιδιοτελή προσφορά τους, οι οποίοι αποδεικνύουν καθημερινά ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, η αγάπη και η προσφορά προς τον Αποκόρωνα , και ειδικά προς τον συνάνθρωπό μας, είναι αξίες βαθιά ριζωμένες μέσα μας και όλοι μαζί ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη που τόσο ανάγκη έχουμε στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Ιδιαίτερες θερμές ευχαριστίες για τη φετινή διανομή του Πάσχα στην Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων που για μια ακόμη χρονιά  ενίσχυσε την  προσπάθεια μας προσφέροντας 700 κιλά αρνίσιο κρέας όπως και στην οικογένεια Φυντριλάκη που προσέφερε ποσότητα  πορτοκαλιών εις μνήμη του Νικ. Φυντριλάκη,  ιεροψάλτη Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Καλυβών.

Είθε το φετινό Πάσχα  να σηματοδοτήσει την έναρξη  μιας νέας προσπάθειας να φωτίσει τις ψυχές όλων μας με πίστη, ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο με αγάπη και προσφορά για τον τόπο και τον συνάνθρωπο μας !!»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook